Witam wszytkich jestem tu nowy i chce przedstawic sfojego gofra
GOLV V GT 2.0 TDI 4MOTION
140 KM
przebieg 110 tys
2006 r
Wyposazenie seryjne:4 elektr.szyby,elektr.lusterka, podgrzewane lusterka,climatronic 2 strefowy,8 razy Airbag,tempomat,siedzenia podgrzewane,podlokietnik, wpomaganie,ABS,ESP,felgi aluminium 16(205/55), radio RCD 300 + 4 glosniki fabryczne, dzielona tylna kanapa, spryskiwacze na leflektory, kierunkowskazy w lusterkach,światła przeciwmgielne, czujnik parkowania, i najleprze co jest w tym wozie to naped 4x4, sportowe seryjne zawieszenie, tapicerka wersji GOAL... to by bylo na tyle 
Auto zostalo przyprowadzone z angli jest to wersja europejska, przekladka nie byla robiona..
Na obecna chwile sa tylko plany dotyczace modyfikacji takie jak :
- jakis wirus na 170 km
- moze nowe radio i glosniki
- przyciemnienie szyb
Na chwile obecna auto zostalo dodatkowo wyposażone w radio CB Johnny President - made in Philippines + Antena Johnny President ML-145
aa o to pare fotek :![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowany przez master (02-03-2010 01:00:19)

Witamy na forum, piekny golfik. Udanego postowania 
Mati napisał:
no z tym pastowaniem to jest zabawa hehe
Zabardzo nie ma czego zazdroscic ja juz sie przyzwyczailem co i jak do prowadzenia auta z poczatku przesiasc sie z Mk III na Mk V to dla mnie niebo a ziemia aa teraz juz jest normlanie trzyma sie tak drogi ze nawet jak bym chcial wyleciec to sie nie da hee

Kriss napisał:
Mati napisał:
no z tym pastowaniem to jest zabawa hehe
Zabardzo nie ma czego zazdroscic ja juz sie przyzwyczailem co i jak do prowadzenia auta z poczatku przesiasc sie z Mk III na Mk V to dla mnie niebo a ziemia aa teraz juz jest normlanie trzyma sie tak drogi ze nawet jak bym chcial wyleciec to sie nie da hee
Da sie, da wyleciec uwierz:) Nie ublizajac golfowi 3 to jednak jest to jeszcze taczka, w miare dalo sie pojezdzic dopiero golfem IV. Fakt, ze slaba strona naszych aut to bezwatpienia lakier,
No czy ja wiem fajnie gra jak dla mnie w porownaniu ze starym sprzetem w golfie III aa tam mialem skrzynie nawet, wiadomo ze teraz w mk V nie mam basu wielkiego bo skrzyni nie ma ale fajnie daje rade 

Zawieszenie masz sport czy takie jak od gti? I czemu tylko 170 km na wirusa? Bez problemu da rade 180.
Tak zawieszenie sportowe czuc podczas jazdy i auto jest nizej niz seria
(ale tylko troche) co do wirusa to tylko na 170 bo takie sa i kosztuja 1,400 zł aa wiecej mi nie potrzeba 

£adny golf, tylko farbka troche do tego 4m nie pasuje.

Kriss napisał:
co do wirusa to tylko na 170 bo takie sa i kosztuja 1,400 zł aa wiecej mi nie potrzeba
i jak Kriss z wirusem?
No narazie wszytko stoi w miejscu bo ciagle robota robota i tak w kolo... ehh
Wkurza mnie juz te radio RCD 300 i zastanawiam sie czy nie wsadzic ramki na 1 din czy tylko to mi nie oszpeci kokpitu !?
Inna innowacja to radio na 2din za 1.199 zl ehh
http://allegro.pl/item756479279_radio_s … _divx.html
Ostatnio edytowany przez Kriss (07-10-2009 22:41:57)

Fajne, a na pewno bedzie pasowalo do naszego auta?
Musi nie ma innej opcja masz i tak do tego jescze ramke maskujaca jak co... ale i tak uwarzam ze wydanie 1.199 tak na raz to troche duzoo