Witam. mam takie pytanko, czy moze ktoś pójśc i sprawdzic a mianowicie. Autko jest otwarte od dłuzszego czasu czyli światło w srodku wyłączone, otwieram drzwi pasazera i nic, natomiast po otwarciu drzwi kierowcy wszystko działa w jak najlepszym porządku. Tak sie zastanawiam czy to może jest normalne, a nie pamietam czy kiedys działało:] Jezeli to nie normalne to powiedzcie gdzie w drzwiach jest czujnik otwarcia??

u mnie działa może ci mikro styk w zamku padł

no też mi sie tak wydaje, a mam go szukac w tej gumowej osłonie na przewody czy gdzies indziej?

mikro styk znajduje się w zamku jak za bardzo się na tym nie znasz to zleć to jakiemuś elektromechanikowi:D

e tam.... drzwi i klame juz nie raz rozbierałem to dam rade tylko musze wykołowac jakies cieple schronienie, dzieki za podpowiedz. pozdro

dartmooor napisał:
e tam.... drzwi i klame juz nie raz rozbierałem to dam rade tylko musze wykołowac jakies cieple schronienie, dzieki za podpowiedz. pozdro
no nie wiem czy tak prosto będzie z tym mikro-stykiem,żeby sam zamek wyciągnąć trzeba demontować poszycie zewnętrzne drzwi 

Kiedyś pękła mi linka od od mechanizmu suwowego szyby i musiałem wszystko też zdjąc takze to ta sama robota, bede działał jak znajde czas