Strony: 1

Witam Wszystkich!!
Od sierpnia jestem szczęśliwym posiadaczem Golfa Plus. Wybrałem go z powodu małej ilość tego modelu na Polskich drogach chodź ostatnim czasy zuważam ich coraz większą ilość to dobrze:) Wersja mojego Golfika to chyba comfortline posiada Esp, czujnik deszczu, klimatronic, tempomat, klimatyzowane schowki, lusterko z fotochromem, Alusy 16- continental lato zima vredestein snow truck 3, podłokietnik, podgrzewane lusterka, pełno schowków itp.
Naprawy jakie mnie czekały to zacisk hamulca lewy tył i pompa paliwa tak większych problemów nie ma w najbliższym czasie chce zrobić rozrząd i wymienić klocki przód:) Mam nadzieje na miłe spędzanie wieczorami czasu na tym forum i wymianą doświadczeniami z innymi użytkownikami tego kochanego autka:)

Witamy kolejnego Plusa! ProszÄ™ o fotki.
Trochę dziwny wybór "z powodu małej ilości tego modelu na rynku", a tak naprawdę tych aut jest coraz więcej. Myślę że ludzie widzą też testy bezawaryjności tego modelu, np w ostatnim Auto ¦wiecie i przekonują się do tego mini vana. Ja na pewno jestem z niego bardzo zadowolony.
Koledze życzę również zadowolenia z jazdy Plusem oczywiście też bezawaryjnej.

Dokładnie tak zanim kupiłem Plusika dokładnie przeglądnąłem wszystkie artykuły wiozłem wszystko za i przeciw i okazało sie to trafnym wyborem ciesze się dobrym autem. Fotki Postaram się zamieść jak tylko będzie ładna pogoda 

Mamy nadzieje ze w najblizszym czasie uzupelnisz post o fotki 

uzupełnię jak tyko zrobie jakieś ładne zdjęcia bo jak na razie odwilż i wszystko w koło brudne:)

Obiecałem że wrzucę zdjęcia mojego Plusika oto one:
Ostatnio edytowany przez soldier89 (05-07-2012 17:24:57)

Zdjęcia sorrka że musicie wchodzić w linki ale inaczej jeszcze nie umiem: 

Ostatnio edytowany przez master (05-07-2012 18:14:15)

No i nareszcie są zdjęcia
, a autko prezentuje się bardzo ładnie.

Dzięki master za edytowanie wiszę flaszkę może kiedyś się wybiorę na zlot to masz ja jak w banku:) Pasterz jakie czernidło najlepsze do opon bo masz zdecydowana racje że by się przydało

a do dezynfekcji klimy co polecacie właśnie maiłem kupić Plaka ale widzę że nie lepiej nie ryzykować i coś droższego kupić. Drugie pytanko mam klime dwu strefową i jak będę nanosił ten środek do kratek to cały nawiew mam mieć wyłączony czy raczej wyłączyć ekonem (niby klima się wtedy wyłącza ale nawiew jest dalej) i włączyć cyrkulacje wewnątrz będę to sam robił pierwszy raz niechce czegoś schrzanić

Użyj MOTIP lub CRC. Są w opakowaniach 400 ml.
Wyjmij filtr pyłkowy i psikaj bezpośrednio na parownik, nie w kratki.

Dzięki Pablo już zamówione jak czegoś będę nie pewny odezwę się pisał 

Pablo powiedz mi kupiłem tego Motipa wyciagnolem filtr kabinowy i rureczke z motipa wkładam tak do srodka na lewo tak na wysokosc lewarka?? i czy oprozniam cała zawartosć 400ml pojemnika?? bo wczoraj zaczolem to robic ale nie wiem czy dobrze piana mi po prostu wyplywała a na koniec chyba dojeba*** bo mialem poczekac chodz nie jestem pewny 30min az piana zniknie i wtedy wlaczyc klime a ja wlaczylem ja po 10 min jak piana jeszcze nie znikla. jak ta piana wtlocze do srodka to mam odrazu zalozyc filtr kabionowy i wlaczyc klime ?? pierwszy raz robie niby takie proste ale na kazdej stronie inaczej pisza

Strony: 1