korba napisał:
Juras przecież ten wózek az sie prosi o chocby delikatnego chipa:)
Wiem wiem... już dzwoniłem do chłopaków z CTR'a w sprawie chipa... po prostu muszę się umówić i podjechać...
W sumie to już myślałem nad zmianą auta, ale poprzeczka dość wysoko i na tą chwilę, nic w miarę "rozsądnych" pieniądzach nie łapie mnie za serce (oczywiśćie mówimy tu o VAG'u)...
Jeszcze takie foty pstryknąłem 

No i stało się....
Dodam tylko że seryjnie powinienem mieć 140KM, więc albo hamownia mało wiarygodna, albo duży bonus w serii, wynik końcowy bardzo optymistyczny, różnica w jezdzie znaczna 

Moje Sciro było pierwsze...
Wcześniej były A4 B8, Octavia 2 CR, ale wychodziło zazwyczaj 148KM w serii.... Z tego co się dowiedziałem, Scirocco ma coś jeszcze fabrycznie namieszane z Softem, co wyszło w trakcie pisania programu, czas "operacji" rozciągnął się z planowanych 4 do 8h....

aż się nie chce wierzyć 
ale pozytywne zaskoczenie 

Bardzo fajne parametry
Co to za dołek na wykresie w serii?

Ten dziwny trapez na wykresie "w serii" to niezidentyfikowany wybryk natury, w większości hamowanych aut w CTR wyskakuje i jeszcze nie udało się dociec dlaczego....

Nie mogę już go więcej obniżyc, bo mam problem z wjazdem na parkingi podziemne i piętrowe, przedni zderzak wystaje daleko do przodu, dlatego aktualny Eibach Pro-Kit musi wystarczyć.
Pogoda fajna była wczoraj (Ozimek k.Opola), dziś leje i znowu mam brudne auto... 

Marco napisał:
Genialne masz to auto!
Szpan na maksa normalnie
tak mi mów tak mi mów 
Ostatnio zastanawiałem się, co kupić jak już mi się Sciro znudzi... brak pomysłów, akceptuje tylko niemieckie auta, a kwota jaką musiałbym wydać na np. Audi A5 jest zdecydowanie za duża...

Fajne a5 kupisz za 65-75, dozbierasz i bedzie gitara.

Wyglada gites niezależnie od scenerii ale podziwiam Cie ze latasz po pl na 19" 
Juras , widzę że auta zmieniasz jak rękawiczki
Ledwo kupiłeś i już zmiany w głowie ... Ja też powoli myślę nad sprzedażą więc jestem chętny na białasa 

Zawsze jak zrobię z autem wszystko co planuję, to wkrada się nuda i głupie myśli odnośnie sprzedaży...
Jakbym miał "wolne" z 30-40tys żeby dołożyć do innego auta, pewnie bym wystawił Sciro, ale póki co mam inne wydatki i muszę się jeszcze męczyć 
To nie rób za dużo na raz.. 
Ja tak robię, powoli co jakiś czas wsadzam coś nowego i mnie cieszy.. jak naraz wszystko zrobisz to powieje nudą, i faktycznie pojawi się opcja sprzedaży, a jak robisz co jakiś czas nowego moda to cieszy na bieżąco..