Ja osobiscie probowal bym sie gdzies podpiac kablami od akumulatora po przez podniesienie samochodu pod samochodem moze jest gdzies mozliwosc sie podpiecia z mas to nie ma problemu najgozej znalez gdzies (+) , kiedys koles mial podobny przypadek w bmw e46 i po przez taka akcje podlaczylismy na chwile akumulator po przez kable i tak otworzylismy samochod . Niewiem czy jest taka mozliwosc w golfie ale moze wypada to sprawdzic

adamradom napisał:
https://www.youtube.com/watch?v=1N7fIvTOXQM
w golfie V ten numer z sznurkiem nie pomoże bo nie ma tego cypla i jest podwójna uszczelka,kumpel ostatnio w leonie zatrzasną kluczyki zadzwonił do gościa który w 30 sekund otworzyć auto bez jakichkolwiek uszkodzeń,koszt 150pln
Odbiegając od tematu , jakieś 3 lata temu byłem w delegacji Vw T4 i kolega zatrzasnął mi kluczki w aucie , próbowałem sie wbić do auta 45 min aż w końcu postanowiłem wybić szybę ... w tym momencie na sygnałach wjechała policja ... Dokumenty zatrzaśnięte w samochodzie - jedziemy na komendę
tłumacze im że kluczki są w aucie i dokumenty ale do nich nic nie dociera , kłóciłem sie z nimi aż w końcu podchodzi do mnie jeden z nich i daje mi moje kluczki .... Skubaniec , jeden mnie zagadał a drugi otworzył auto
Ciekawe czym się wcześniej zajmował 

starsze auta mozna otworzyć zdejmując listwę dolnią między drzwiami i szybą i wciskając tam jakis drut wygięty w kształt litery J chaczykiem zaczepiasz za drut idąca od klamki wewnętrznej do zamka i ciagniesz i auto otwarte,w nowszych modelach zamiast tych drutów są linki w pancerzach o ten sposób się nie sprawdza,w tym leonie co wspominałem wcześniej też nie dał rady

PodepnÄ™ siÄ™ pod temat.
Autko nie będzie używane dwa tygodnie i chcę wyciągnąć akumulator i go troche podładuje.
Jak zamknę samochód jak wyciągne akumulator (mam centralny zamek)?
Czy po ponownym podłączeniu aku wywali mi jakieś błędy na desce?