Witam ile robicie kilometrow rocznie u mnie jest to okolo 40 Tys .

26 tys.

w sumie na to samo wychodzi,a ja jeżdżę TDI bo lubie a nie bo sie opłaca,poza tym jest podatny na modyfikacje i daje frajdę z jazdy

w sumie ja tez i dlatego wychodzi mi rocznie okolo 40 tys km , i wydaje mi sie ze wcale duzo nie jezdze tak przez rok jakos sie zbiera dlatego mam najechane 270tys rok 2005 , dlatego troszke mnie to dziwi jak ktos kupuje samochod z tego roku albo rok mlodsze i maja jakies 150tys jeszcze zazwyczaj z niemiec przywiezione a tam sie jezdzi jak juz ktos kupuje disela

Witam. Ja mam swoją V od maja 2011 roku i do dnia dzisiejszego zrobiłem 20 tyś na rok wyszło ok 12 tys to nie wiem czy dużo czy mało. A z tym spalaniem to jest rożnie na trasie jest ok jednak cykl miejski to już niech się inni szczerze wypowiedzą bo jest 7,5 i może nawet więcej.

co do aut sprowadzanych i ich przebiegach można mówić dużo,do warsztatu brata przywoził kiedyś taki znajomy auta delikatnie uszkodzone z Niemiec i Francji i mówił jak to jest z tymi przebiegami,im auto ma większy tym jest tańsze wiec wiemy skad się brały prawdziwe okazje aut sprowadzanych z niskim przebiegiem,kuzynka ma teściową w DE i ta jej dała golfa MK IV TDI z 98r.z ori przebiegiem 530 tyś.km i auto smiga aż miło bo robiłem tam parę rzeczy to miałem okazje nim jeździć,auto po odświeżeniu lakieru i wypraniu środka odmłodniało wystarczyło by jeszcze zrobić odpowiedni przebieg i na pewno nie jeden dał by się nabrać że to auto od jakiegoś dziadka z niemiec co jeździł tylko do sklepu i kościoła,pozdro

tak ma wiekszosc aut sciagnietych od naszych sasiadow , tam samochody 5 letnie maja po 200tys a przyjezdza do nas za jakies 2 lata i ma 150 tys hehehe

Duzo kreconych ale wszystkie.

Koledzy ja korzystam z motostat.pl tam możecie wpisywać swoje tankowanie i wydatki na samochód powien tak na początku kupiłem auto i zbierałem paragony z CPN-ów ale po pół roku porostu mi portfel rozwalalo a teraz wpisujesz i masz wykresy obilczenia wymiany czesci itp. zreszta co sie rozpisuje sami sparwdzcie

Ja swojego kupiłem w lipcu 2012, i do tej pory zrobiłem niecałe 14 tys.

Ja swojego Golfika kupiłem w lipcu 2011r i do tej pory zrobiłem 42 tys km.

Ja bym w zyciu nie kupił diesla gdybym jezdził 10 tys rocznie:)

Ja swoim od stycznia 2012 r do dziś zrobiłem 17tys km:)