Mam takie pytanko, czy oswietlenie schowka w kabinie to bylo jako opcja dodatkowa? czu po prostu jest w standardzie? bo ja nie mam buu nie widze zadnej lampki albo wymontowali
Ostatnio edytowany przez lemis (25-11-2012 11:18:46)

tak schowek pasażera

ja spr na alegro schowki no na miejscu lampki mam aux wyjscie

Wychodzi na to, że poprzedni właściciel zmodyfikował schowek. Lampka w schowku jest taka sama jak w podświetlaniu przestrzeni nóg (z metalową obudową).

Mam pytanie czy w każdym golfie 5 jest podświetlenie przestrzeni nóg ,golf 2007r.

RUTRA napisał:
Wychodzi na to, że poprzedni właściciel zmodyfikował schowek. Lampka w schowku jest taka sama jak w podświetlaniu przestrzeni nóg (z metalową obudową).
co do podswietlania nóg to moze byc opcja ale co do podswietlania schowka to samo nie wiem, bo przyjrzałem sie dokładnie to ten aux pasuje jakby tam byl od nowosci i pasuje idealnie w otwór
także bądź mądry i pisz wiersze ;d
Ostatnio edytowany przez lemis (24-11-2012 20:02:04)

te wejście aux mnie zainteresowało i znalazłem na niemieckim forum takie coś
http://www.golfv.de/board58-hifi-navi-t … bca64c6db7
może to was zainteresuje.

19dawid91 napisał:
te wejście aux mnie zainteresowało i znalazłem na niemieckim forum takie coś
http://www.golfv.de/board58-hifi-navi-t … bca64c6db7
może to was zainteresuje.
no własnie w tym samym miejscu mam aux
ej wie ktoś jak wykręcić schowek? I czy da się przeprowadzić kable od radia do schowka jakoś bezboleśnie? Bo kupuję zmieniarkę mp3 i chce ją tam zamontować 
Proszę teraz ja o pomoc, instaluję jutro malutkie urządzonko żeby ori radio odtwarzało kartę pamięci. TU moje pytanie, jak wyjmuje się schowek?
Ewentualnie da radę przeciągnąć kabelek od radia do zapalniczki, bo tam gdzie powinna być ta szufladeczka na popiołki nie mam nic, a to urządzonko by tam weszło. Czekam na podpowiedzi, bo z rana się biorę 

Adam jak podłączysz te zmieniareczke daj znac jak to działa bo tez nad tym myślę a to jest z allegro z 200zł z groszem ?

To czekam na relacje jak to sie sprawuje 
Dziś założyłem xcar linka, sprawuje się super i genialnie jakość muzyki jest idealna, niestety zdjęcia będą jak zrobię wszystko, bo ja strasznie nerwowy jestem i połamałem pare zaczepów muszę się uspokoić i dokończę 

hm to mówisz ze nie żałujesz kupna tego xcarlink