Witam kolegów od niedawna jestem posiadaczem golfika sportline i poszukuje otwieracza całego z blachy do schowka z roletką może ma z was ktoś namiary na takie cudo . pozdrawiam Jarus19101

na alegro sprawdz, ale dawno nie widziałem metalowego

właśnie też tam już szukałem i nic wiec napisałem tu może ktoś będzie wiedział gdzie można go dostać

jak ja kupowałem otwieracz do mojej golfiny to była aukcja z tym całym metalowym i nawet był za 20pln,dzisiaj widziałem na allegro ale te z plastikiem za 88pln

właśnie ja tam znalazłem za 15 zł ale aukcja sie skończyła kurde do sprzedającego pisałem e-maila i nic nie odp a metalowy fajnie wygląda 

Właśnie i gdzieś doczytałem ze sie łamią jest jeszcze opcja z apteczka
ale poco mi 2
ale jak trzeba będzie to z apteczka sobie sprawię. Może ktos sie znajdzie i da cynk z tym otwieraczem

Kurcze tylko ze ja bardziej poluje na tego z blachy całego jedynie moze tego zakupie a szukac dalej bede 

witam własnie sie dogadałem z tym kolesiem od apteczek i juz zamówione teraz tylko czekam na przesyłkę, ale widze ze znowu jest aukcja za 15 zł tych otwieraczy 
Powinienem sie dogadac z tym kolesiem od apteczek ze procent za podeslanie klientow chce:)
jarus1910 napisał:
witam własnie sie dogadałem z tym kolesiem od apteczek i juz zamówione teraz tylko czekam na przesyłkę, ale widze ze znowu jest aukcja za 15 zł tych otwieraczy

Hehe szkoda ze brak całych z blachy
Proszę o zamknięcie tematu otwieracz został zakupiony pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez jarus1910 (23-12-2012 22:34:08)