Panowie...czy napotkam jakieś problemy w związku z wymianą radia RCD 300 na RCD 210 ?? Wiem, że te radia są bardzo podobne a technicznie pewnie takie same (może się myle?) ale taką zamianę będe wykonywał. Chce poprostu zamontować cb w tej kieszeni co jest w RCD 210 (teraz mam między siedzeniami) i dodatkowo RCD 210 w tej wersji co chce obsluguje pliki mp3:-)

Kupiles juz to radio ? Ile dałeś, jesli tak? Myslisz, ze CB sie tam zmiesci ? bo to troszke wąska kieszen.. Fajny pomysl tez o tym myslalem ale moje cb chyba by sie nie zmiescilo.. 

Jeszcze nie kupilem, ale mam zamiar tylko czekam na jakas w miare dobra aukcje. Mialem upatrzone juz to radio na allegro ale okazalo sie ze pochodzi z nowego auta, co za czym idzie jest podswietlane cale na bialo ( ja chcialem tak jak moje zegary na niebiesko wyswietlacz + czerwone przyciski).... Ja od jakiegos czasu uzytkuje cb uniden 520 pro xl i uwazam ze jest naprawde bardzo dobre, i ono na pewno miesci sie z naddatkiem w tej wlasnie wolnej kieszeni radia RCD 210(widzialem na zdjeciach ) ( nie wiem jakie masz cb radio?). Zreszta kolega od ktorego chcialem kupic to radio wyslal mi zdjecia z orientacyjnymi wymiarami tej wolnej kieszeni (centymetr przylozony do radia) tak ze moge Ci wyslac te fotki...

Mam president teddy, i mi sie wydaje troszke grube dlatego takie mialem wachania..
jak Tobie sie zmiesci na 100% to super sprawa, ja mam przyklejone do tej belki kolo zapalniczki od strony pasazera i niestety ogranicza to troche przesuwanie fotela, w dodatku mam 3D i jak ktos wsiada wysiada to ciagle to trÄ…ca. ;/ no jesli mozesz to podeslij. damsur@wp.pl