słuze pomoca w diagnozowaniu i kodowaniu VCDS lubuskie i zachodniopomorskie czesto bywam w szczecinie(prawie kazdy weekend)
kolego doradz gdzie, jakiego vcds kupic, najlepiej zeby polski soft dzialal pod nim, z angola to noga jestem ;/
http://www.e-service.info.pl/
tu masz kabel program sciagasz od nich ze strony
a pL menu sciagasz sobie nakladke z chomikuj ale pamietaj nie wszystko bedziesz mial po pl
ale nic trudnego naprawde!!! ja z ang tez noga a jakos radze sobie i wszystko rozumiem tutaj a jak nie rozumiem to wklejasz wgoogle i juz wiesz;) pozdrawiam
jarfab0511 napisał:
.... a jak nie rozumiem to wklejasz wgoogle i juz wiesz;) pozdrawiam
Wujek google wszystko wie, wszystko rozumie zabieram sie za zamawianie kabelka
dzienki za linka
ps. strona sprawdzona ? zeby zamówic trzeba najpierw maila wyslac a potem jak to sie odbywa ? Ktos juz zamawial u nich jak wyglada wiarygodniosc .... ??
Moj blad, zapytalem wujka google i wszyscy prawie zamawiaja z e-service
Ostatnio edytowany przez rahueme (25-02-2013 20:50:15)
Ja zamawiałem:) i słuza pomoca ! kase na konto przelewasz i chwila moment 2-3 dni i masz u siebie kabelek
Mam takie pytanko do Ciebie Jak w vcds uaktywnić dwie rzeczy po pierwsze żeby po otwarciu bagażnika zapalała mi się kontrolka do tego po drugie żeby lusterka można było ustawiać niezależnie bo mnie wpienia jak chcę ustawić sobie lewe lusterko a tu dwa odrazu się ustawiają.....
z kontrolka to kodowanie licznika o ile pamietam trzeba tam to uaktywnic a jesli chodzi o lusterka to w module komfortu o ile dobrze pamietam masz opcje synchronizacja lusterek(MIRROR to lusterka) i odznacz to tam