Witam
Mam pytanie, czy te felgi wejdÄ… do mojego golfa
Silnik(i): 1.9 TDI (77 kW)
Oryginalne rozmiary opon:
195/65R15 91 V
PasujÄ…ce rozmiary opon:
215/45R17 91 W
225/45R17 91 W
225/40R18 92 Y
Wg tych danych powinny pasować
Czy nie będzie problemu z piastą ?
http://allegro.pl/felgi-aluminiowe-a4-p … 55332.html
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez damek (29-01-2013 16:35:50)

podejdą tyle że będą prawie na równo z błotnikiem i podczas jazdy po jakims błocie auto będzie z boków ubabrane,ja miałem podobne ET w moich felgach i je troche zwiększyłem aby belga bardziej sie schowała w błotniku

a dlaczego ja mam 16 i sa na rowno z nadkolami ? ;/ jak to jest ? musi byc wieksze ET to bardziej sie chowaja w nadkole ??

Im mniejsze ET tym koła bardziej wychodza na zewnatrz!!!!

Czyli można brać ? dodam że mam zderzak z gti więc mysle, że bedzie sie ladnie prezentowac jak myślicie, na wiosne dodam zdjecia
Jak z tÄ… piastÄ…, wejdÄ… bez problemu ?
Ostatnio edytowany przez damek (29-01-2013 16:35:24)

jarfab0511 napisał:
dzieki !
Te fele co dales link zajebiste ! Sam bym chcial takie 

Wejdą bez problemu jeśli gość w aukcji podaje że niby pasuja do passata czy audi A4. Chodzi tu o otwor centrujacy, ktory powinien wynosic 57,1 bo taki maja audi vw i jeszcze jakies tam. Na zdjeciach widac ze w felgach jest zalozony pierscien centrujacy czyli gosc dodtosowywal felge do danego modelu samochodu.

tak pisał, że 57 mm. Wielkie dzieki. Juz zamowione 

avee ! GolF napisał:
jarfab0511 napisał:
dzieki !
![]()
Te fele co dales link zajebiste ! Sam bym chcial takie
A moich s-line'ow 18 cali bys nie chcial? 

bnois napisał:
avee ! GolF napisał:
jarfab0511 napisał:
dzieki !
![]()
Te fele co dales link zajebiste ! Sam bym chcial takieA moich s-line'ow 18 cali bys nie chcial?
Jak krzykniesz jakÄ…Å› fajnÄ… cenÄ™ to mozna to przemyslec
ile bys chcial ?

avee ! GolF napisał:
bnois napisał:
avee ! GolF napisał:
dzieki !![]()
Te fele co dales link zajebiste ! Sam bym chcial takieA moich s-line'ow 18 cali bys nie chcial?
Jak krzykniesz jakÄ…Å› fajnÄ… cenÄ™ to mozna to przemyslec
ile bys chcial ?
Musialbym sie zastanowic. Chodza mi po glowie felgi od porsche ale do nich bym musial zalozyc dystanse bo sa 130x 5 a to mi sie zbyt nie usmiecha. Chcialbys z oponami czy bez?

za 1000zł sprzedam swoje felgi 17:)widoczne na aucie z dekielkami vw

bnois napisał:
avee ! GolF napisał:
bnois napisał:
A moich s-line'ow 18 cali bys nie chcial?Jak krzykniesz jakÄ…Å› fajnÄ… cenÄ™ to mozna to przemyslec
ile bys chcial ?
Musialbym sie zastanowic. Chodza mi po glowie felgi od porsche ale do nich bym musial zalozyc dystanse bo sa 130x 5 a to mi sie zbyt nie usmiecha. Chcialbys z oponami czy bez?
zalezy jakie oponki i w jakim stanie ? 

avee ! GolF napisał:
bnois napisał:
avee ! GolF napisał:
Jak krzykniesz jakÄ…Å› fajnÄ… cenÄ™ to mozna to przemyslecile bys chcial ?
zalezy jakie oponki i w jakim stanie ?
2 na pewno sa micheliny a tych z przodu nie pamietam. Mysle, ze caly komplet ma 5-6 mm. Nie mam do nich teraz dostepu bo leza w przechowalni. Aktualnie zalozone stalowki 16 cali continentala.

no to ile bys chcial za komplet z oponami ? 

avee ! GolF napisał:
no to ile bys chcial za komplet z oponami ?
Musialbym zobaczyc ile stoja oryginalne sline'y ale te 2500 na pewno bys musial polozyc
Ostatnio edytowany przez bnois (29-01-2013 20:41:39)

avee ! GolF napisał:
a dlaczego ja mam 16 i sa na rowno z nadkolami ? ;/ jak to jest ? musi byc wieksze ET to bardziej sie chowaja w nadkole ??
tak dokładnie,alm musisz tez zwracać uwagę na szerokość felgi np.jak masz felge 16''6J ET38 i będziesz chciał założyć 17"7J to ET musisz mieć 49 żeby zewnętrzny rant felgi był schowany tak jak w feldze 16" ,jak dasz jeszcze większe ET to felga sie bardziej schowa a jak mniejsze to będzie bardziej wystawać to tyle

Podepne sie pod temacik, to felgi 17 8" et35 powinny tez wejsc tylko ze beda na styk tak jak te co kolega podal ? Nic nie bedzie obcierac na tyle przy zaladowany tyle ? Przymierzam sie do tych felg bardzo mi sie widza 
http://moto.allegro.pl/felgi-msw-20-o-z … 95707.html
Co o nich sadzicie ?