avee ! GolF napisał:
Mam takie szybkie pytanie, czy kanapa tylnia z 5dzwiowego pasuje do 3 drzwiowego ??
Powinna pasowac,roznica jest w boczkach i przednich fotelach
To Powiedzcie Panowie lepiej dwumase wymienić czy wstawić jedno ? Bo właśnie dopadł mnie ten problem. Dodatkowe pytanie, co jeszcze warto wymienić za jednym razem żeby przedłużyć żywotność całości mechanizmów
Ps. dodam że mam ciężką nogę i ciężki styl jazdy to chyba też jest ważne przy dwumasie
(nie wiem czemu ale tylko w Tym aucie ^^)
Ostatnio edytowany przez swimmer6 (11-06-2013 12:00:02)
no raczej powinna bo wsio jest to samo tylko jedyna różnica to w drzwiach, nic w srodku nie zmienia sie.
ok wielkie dzieki Panowie za odpowiedz ! )
koledzy jak zregenerować trybik w przepustnicy ?? chodzi o ten półksiężyc plastikowy.
kupić nowy najlepiej wtedy jest pewnosc ze bedze chodzil albo druga przepustnice nie sa drogie uzywane
gdyby ktoś potrzebował to mam do sprzedania nową przepustnicę
powiedz gdzie ten trybik mozna kupić. A przepustnice pasuja wszystkie ? bo chyba trzeba pod odpowiedni silnik kupic . Ja mam BKD
Czy ja jestem taki niedorajda czy jest coś skopane - żeby przejść w wątku np. w tym ( jest na dwóch stronach) z jednej strony na drugą , musze zamknąć przeglądaną strone z postami , wrócić do listy wątków i dopiero kliknąć drugą stronę . To przy dwóch to pikuś ,ale jak chcę przejrzeć wątek który jest na kilku stronach to jest troszke irytujące . Nie mam możliwości wyboru strony z otwartej strony danego wątku .
Wszyscy tak majÄ… ?
Nie.. ja mam normalnie, moge wybrac strone ktora chce w danym watku nie musze sie cofac.. Jakiej przegladarki uzywasz ??
koledzy mam taki kłopot poodlatywały mi suwaki w kratkach nawiewu , chciałem przykleić ale mechanik stwierdził że się nie da bo nie będą się przesuwać na boki i góra dół , czy można kupić same suwaki czy muszę całe kratki kupić?
slavek napisał:
koledzy mam taki kłopot poodlatywały mi suwaki w kratkach nawiewu , chciałem przykleić ale mechanik stwierdził że się nie da bo nie będą się przesuwać na boki i góra dół , czy można kupić same suwaki czy muszę całe kratki kupić?
samych suwaków raczej nie kupisz chyba że z jakieś rozbiórki golfa,jeślo potrzebujesz boczne kratki to mam gdzieś mogę ci je odsprzedać,pozdro
avee ! GolF napisał:
Nie.. ja mam normalnie, moge wybrac strone ktora chce w danym watku nie musze sie cofac.. Jakiej przegladarki uzywasz ??
Firefox , Opera . Na innych forach nie mam z tym problemu .
Kurde no to nie wiem co to moze byc.. ;/ ja tez uzywam Opery i wszystko gra.
ja kupiłem nowe kratki 25 zł sztuka
trzeci5 a ta przepustnica pasuje do BKD ?
jarus1910 napisał:
trzeci5 a ta przepustnica pasuje do BKD ?
tak naprawdę to ta przepustnica jest od 2.0TDI ale nie wiem dokładnie jakie oznaczenie silnika,moim zdaniem powinna pasować,podaj numer tej twojej przepustnicy
trzeci5 znajde trochę czasu to to zdemontuje i odczytam ten nr czesci :)koledzy potrzebuje info czy mozna dokupic nakładki na przyciski do lampy przedniej podsufitki