Witam!
Dla znajomych Macieja - mieszkam w ZST (Stargard Szczeciński).
Zajmuję się ubezpieczeniami, kredytami, tłumaczeniami i innymi.. www.szypulscy.pl jeśli ktoś ma jakiś problem służę pomocą!
Hobby oczywiście Motoryzacja!
Utworzyłem serwis dla osób w Woj. Zachodniopomorskiego na temat motoryzacji www.ZST.STARGARD.pl
Na codzień poruszam się VW Golfem V 1.9TDI - 105km którego można zobaczyć niżej na zdjęciach:)
Jak na 105m jest dość zwinny ale z czasem tych koni przydałoby się więcej..
Użytkuję go od ponad roku i nie miałem z nim jeszcze problemu (nie za peszam..) Wszystko wymieniam na czas i jestem bardzo z niego zadowolony!
Narazie modyfikacje które zrobiłem to lekka kosmetyka.. Malowanie w kolor, lampy bi-ksenon, Alu 18" GTI polerowane ręcznie no i car audio głośniki standardowe zastąpiłem głośnikami Clarion i dodatkowo dołożyłem z tyłu w boczki 2 głośniki w miejsca standardowe i 2 głośniki dodatkowo zamontowane zostały na supku od pasów.. Posiadam wizję jak musi wyglądać mój golf! Ale jak skończę poszczególne partię będę pokazywać jak się zmienia samochód..
Pozdrawiam
Macieja
p.s. Jeśli moderator jest przeciwny wstawiania swojej WWW w poście (tyczy sie: szypulscy.pl i zst.stargard.pl) proszę o wiadomość i ne kasować tego posta..
Ostatnio edytowany przez maciejszypulski (12-04-2010 18:36:48)
Przebolejemy jakoÅ› te www
Golf widać ładny, zadbany, jakie masz tam oznaczenie silnika, nie czasem BKC? Ja osobiście, jak i jeszcze pare osób z ZS i okolic. pozdrawiam

master napisał:
jakie masz tam oznaczenie silnika, nie czasem BKC?
Powiem szczerze, że nie wiem.. bym musiał pewnego dnia pogrzebać i zobaczyć
A czy jutro siÄ™ wybieracie na Chociwel? Na pasie jest spocik na 13:00
Jak coÅ› Zapraszam!

Autko niczego sobie, podobne trochÄ™ do mojego, tylko fele masz lepsze. To sÄ… ori vw gti czy replika?

oryginalne BBS.. Ale jeszcze po zimie muszę polerkę odnowić.. ¯eby lepiej się świeciły 

Fajne wozidło. 18'' kółka? Ogólnie chyba wersja sportline o ile się nie mylę? a na wyposażeniu coś ciekawego ponad standard auto ma?

andrew napisał:
Fajne wozidło. 18'' kółka? Ogólnie chyba wersja sportline o ile się nie mylę? a na wyposażeniu coś ciekawego ponad standard auto ma?
18"
W jeśli chodzi o wersje to napewno nie sport:(
Wyposażenie:
10x Airbag, ESP, ABS, El. Szyby, El. Lusterka, Klimatyzacja(manual) i to na tyle.. Bogatej wersji nie posiadam..
Ale też nie wiem jaką posiadam.. Kiedyś chciałem się dowiedzieć, szukałem na internecie itp.. Nic nie znalazłem i przestałem, chyba, że ktoś tutaj na forum wie gdzie się sprawdza taką wersje?
maciejszypulski napisał:
Kiedyś chciałem się dowiedzieć, szukałem na internecie itp.. Nic nie znalazłem i przestałem, chyba, że ktoś tutaj na forum wie gdzie się sprawdza taką wersje?
Masz wersję Trendline trochę poszerzoną, tak mi się bynajmniej wydaje, MFA czy podłokietnik masz?

nic z tych rzeczy:(
Widać że jesteście obeznani w V ..
bede mogl sie od was duzo nauczyc:) hehe

Po to jest to forum, jakbyś miał jakiś problem zawsze pomożemy, a jak nie to do mastera na PW - niekwestionowanej encyklopedii.

Samochodzik porządny, ale 18 cali na polskie drogi to chyba niezbyt wielki komfort? No i przy 105 KM trochę może samochód mulić przez duży rozmiar kółka

No cos za cos.. Ale w planach jest modyfikacja silnika wiec napewno bedzie jechac w pozniejszym czasie:)
Ale powiem ze az tak bardzo tluczaco sie nie jedzie wiadomo ze jesli wtrafi sie duza dziorka to odczujemy a tak to myslalem ze bedzie gorzej.. No i spalanie! o 2l wieksze:)
Dzieki za opinie
for ALL!
Ostatnio edytowany przez maciejszypulski (23-03-2010 17:43:18)

Trendline nie trendline ale za to jaki!