Ogłoszenie

Polerowanie,ceramika

#1 09-08-2013 20:10:43

rahueme
Aktywny
Od: Szczecin
Ostatnia wizyta: 01-01-1970
Silnik/Moc: bse 1.6 102 km

Kabelkologia jakie kolory jaka polaryzacja ?

Witam, jako ze w drzwiach kierowcy nie gral mi basowy glosnik. Po odkreceniu okazalo sie ze ktos wczesniej jjuz cos kombinowal, cos innego wsadzone po partacku, wtyka obcieta.....itd. az przykro patrzyc. Zamowilem sobie zestaw ori glosnikow ale 3 drozny, a mam dwu. Dzis zabralem sie za montaż ale kurde klopot z polaryzacja wtyki brak a kable cztery do niskotonowego. Nie bylo problemem znalesc na ktorych zylach sygnal, no ale polaryzacja. I teraz jeszcze jedno pytanko jak to bedzie z podlaczeniem sredniego .... wiem wiem zwrotnica potrzebna, co polecicie ori czy cos innego szukac ? Napewno sprzecik bedzie zmieniany z czasem jak przybedzie $$$$ . Narazie podlaczylem na sluch smile czyli wydaje mi sie najlepiej jak gra po zmienianiu raz tak raz tak. Ale chcial bym miec pewnosc. Odrazu zmienilem syka bo trzeszczal, ale jak sie okazuje stary mial inna wtyke dwu zyłową aa nowy juz trzy. Domyslam sie ze ma to wlasnie wspolne z srednim i opcja na trzy glosniki. Zabiore sie po wczasach za ponowne rozgrzebanie ale jak zamowie boczki dzwi i skompletuje jakies porzadniejsze kable.

09-08-2013 20:10:43

VW REKLAMA
Google AdSense

Stopka forum

Katalog Stron www statystyka Katalog stron