Witam. Mam prośbę, a mianowicie prosiłbym o jakiś schemat jak idzie wiązka zasilająca pompki spryskiwaczy szyb i reflektorów. Na dobrą sprawę wystarczyłoby nawet samo zdjęcie tych pompek i jak są podłączone do tej głównej wiązki. Pompki już mam kupione ale utknąłem właśnie przy podłączeniu ich....

Karrr napisał:
Witam. Mam prośbę, a mianowicie prosiłbym o jakiś schemat jak idzie wiązka zasilająca pompki spryskiwaczy szyb i reflektorów. Na dobrą sprawę wystarczyłoby nawet samo zdjęcie tych pompek i jak są podłączone do tej głównej wiązki. Pompki już mam kupione ale utknąłem właśnie przy podłączeniu ich....
poczytaj tu http://www.vwgolfv.pl/viewtopic.php?f=5 … e8a17855d6

No tak źle sprecyzowałem o co mi chodzi... To już widziałem i nie bardzo mi to pomaga bo tam dokładają pompkę spryskiwaczy. Ja miałem oryginalnie tylko niemiec zawinął ją zanim kupiłem auto i ja muszę ją zrobić jeszcze raz. I dla tego potrzebuję albo zdjęcie albo schemat jak idą wiązki elektryczne bo z pompkami niemiec powycinał części wiązek elektrycznych.... Później postaram się zrobić foto jak to u mnie wygląda to może ktoś mnie poratuje jak to sklecić
Od razu dodam że będę wdzięczny za kolory kabelków i do których gniazd są podłączone (wtyczki mają nr 1 i 2).
Przez otwór w zderzaku udało mi się walnąć fotkę uciętego kabla od tych pompek:
Ale niestety nie bardzo wiem jak to dalej porobić aby było ok. Mam już wtyczkę do pompki reflektorów. Jeszcze tylko końcówka do szyb i mógłbym coś podziałać...
Ostatnio edytowany przez Karrr (17-11-2013 19:25:54)