Witam. Po zmianie radia stacje fm nie działaja poprawnie. Jak daje na radiu "szukanie automatyczne stacji" to znajduje mi zaledwie 2 stacje które po pewnej chwili i tak zanikaja. Na starym radiu (ori) jak włączałem stacje np. w Rzeszowie to na tej samej stacji dojeżdżałem az do domu (trasa 120km).Teraz jest to nie możliwe , nawet jak ustawiam stacje recznie.
P.S Zauważyłem tez pewną rzecz jak stałem w korku. Auto jak jedzie wolniej to ma lepszy zasięg a jak zaczyna przyspieszać to od razu go gubi.
Może wiecie jak ten problem rozwiązać?

Miałem ten sam problem. Poprzedni właścicel zmienił seryjne radio na rns310 i właśnie stacje się gubiły. U mnie problem tkwił w tym że antena była źle podłączona bo niezastosowano adaptera do nowej wtyczki radia(dual fakra). Kupiłem tylko odpowiedni adapter i teraz radi gra tak jak powinno

Zauważyłem ze antena ma uszkodzony pancerz. Niestety nie zdążyłem zrobic zdjecia
Moze to byc przyczynÄ…?

Spoko sprawdze to ale dopiero za tyd bo nie ma mnie w domu 

witam mam pytanie czy ktos moze montował radio (model Radio RMT300 lub RCD 510 )do golfa rocznik 2006? chodzi mi oto czy po zamontowaniu któregoś z modeli radia nie będzie problemu z rozładowaniem akumulatora lub jakiś innych 

kolego sprawdz sobie moduł znajduje sie on pod kierownica jesli jest z literka ''L'' to bedzie dobrze poniżej L bedzie aku padac