witam czy ktoś posiada namiary na odpowiednie żarówki ledowe świateł postojowych , podświetlenia tablicy i oświetlenia wnętrza ? Osobiście zakupiłem żarówki ledowe ale nie te komputer widzi że żarówka jest przepalona pozdrawiam

CANBUS'a potrzebne sÄ…
wpisz te ktore potrzebujesz i dopisz CANBUS na allegro pelno tego. 
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (09-01-2014 21:32:23)

avee ! GolF napisał:
CANBUS'a potrzebne sÄ…
wpisz te ktore potrzebujesz i dopisz CANBUS na allegro pelno tego.
do oświetlenia środka nie trzeba ledów z CAN BUS,lepiej poszukaj na forum ktoś tu robi moduły led pod konkretny model auta bo ja sie już przejechałem na ledach z can bus

znalazłem sklep w Rybniku co mają żarówki canbus więc jutro pojade zobaczyć co to jest warte i dam znać

Martin86 napisał:
znalazłem sklep w Rybniku co mają żarówki canbus więc jutro pojade zobaczyć co to jest warte i dam znać
ja też kupowałem w sklepie tuningowym w Wodzisławiu ¦l. i jedne kupiłem do podświetlenia tablicy i były OK a do postojuwek tez tam kupowałem i wywalały błąd

Ja kupiłem na Allegro postojówki przód i tył, kierunki tył, podświetlenie tablicy rejestracyjnej, oświetlenie wnętrza i bagażnika i jak na razie wszystko świeci i nie wywala błędów , oczywiście wszystkie can bus

Thorarin napisał:
Ja kupiłem na Allegro postojówki przód i tył, kierunki tył, podświetlenie tablicy rejestracyjnej, oświetlenie wnętrza i bagażnika i jak na razie wszystko świeci i nie wywala błędów , oczywiście wszystkie can bus
do środka nie trzeba dawać z CAN BUS może oprócz jednej żarówki bo przy zastosowaniu ledów w środku lampki mogą się delikatnie żarzyć

Trzeci5 możesz mi dać namiary na ten sklep??

Martin86 napisał:
Trzeci5 możesz mi dać namiary na ten sklep??
sklep jest na ulicy Jastrzębskiej w Wodzisławiu dokladnie na przeciwko serwisu ogumienia MAROSZCZYK

Jastrzębska to jest od mc'donalda na jastrzębie jak sie jedzie ?? bo Wodzisław to tak bardziej drogi z pamięci pamiętam a nie z nazwy

trzeci5 napisał:
Thorarin napisał:
do środka nie trzeba dawać z CAN BUS może oprócz jednej żarówki bo przy zastosowaniu ledów w środku lampki mogą się delikatnie żarzyć
Kupiłem na wszelki wypadek can bus wszędzie , światła stopu też zaopatrzyłem w ledy, teraz myślę jeszcze o kierunkach w lusterkach i na przodzie , Trzeci nie miałem okazji wymieniać wspomnianych kierunków i czy czasem nie orientujesz się czy w nich są zwykłe białe żarówki czy maja mieć żółtą barwę ?

A wie ktoś jak sie dostać do żarówki kierunkowskazu w lusterku? Bo chciałbym dać tam ledy 

TanQ napisał:
A wie ktoś jak sie dostać do żarówki kierunkowskazu w lusterku? Bo chciałbym dać tam ledy
tam nie ma żarówek tam są diody i wymienia się cały kierunek jak sie przepali