No Panie- kozak jakich mało. Wygląda jak milion dolarów. Nie myślałeś jeszcze żeby pozbyć się oznaczeń modelu i silnika?
Witam mam zamiar wszystkie emblematy pomalować czarnym plastidipem. Planów jest dużo oby mi chęci starczyło
fajnie się prezentuje... ciekawe koło...
Noo, Å‚adnie JOHN, Å‚adnawo
Witam Auto buduję pod siebie ale cieszę się że podoba się innym.
Super się prezentuje na tych kołach
Ja bym jeszcze mu przyciemnił szyby.. to taka moja skromna sugestia
Å‚adnie sie prezentuje
Marco napisał:
Jest taki plan. Dużo jest z tym pierdzielenia???? Przerabiał ktoś temat??? Trzeba do tego wyciągać szyby z auta????
Nie trzeba wyciągać szyb.. Jest masa firm które się tym zajmują, robi się to folią, której odcień możesz sobie wybrać..
Koszty nie są kolosalne.. firma w BB robi cały samochód za ok. 600 zł
JohnTitor napisał:
Marco napisał:
Jest taki plan. Dużo jest z tym pierdzielenia???? Przerabiał ktoś temat??? Trzeba do tego wyciągać szyby z auta????
Mi w Toruniu zrobili za 400zł cały samochód kwestia dogadania
w Andrychowie 300 - 500 w zaleznosci jak sie ugadasz... jak boczne szyby można bez większych problemów sobie samemu przyciemnić to z tylną nie jest już tak łatwo... trzeba mieć niezłą wprawę...
Witam dzisiaj ZamontowaÅ‚em sobie do radia Adapter AUX Jack Taki jak --> http://allegro.pl/adapter-aux-jack-mfd2 … 19903.html
Bardzo fajna bajer. Wystarczy dostac się do radia, podłączyć jedną kostkę i przykręcic taki kabelek do tyłu radia. Kabelek Jack pociągnąłem przez tunel do okolicy otworów na napoje. Jestem z tego super zadowolony.
Ponadto pomalowałem też zaciski hamulcowe. Tylko lewą stronę auta. Jutro mordował będę stronę pasażera.
Na zdjęciach wyszedł jakiś gejowaty ale jest to ceglasty RAL 3020 malowany sprajem.
Witam Auto ma się dobrze. Ostatnio do auta wpadły:
-skórzana gałka
-podłokietnik
-adapter AUX IN
-kierownica KM6. I ten mod mnie cieszy najbardziej. Po zamontowaniu przygladałem się na nią chyba godzinę. Całość słono kosztowała ale było warto.
-emblematy w czarny plasti dip
-konsola środkowa oklejona została folią szczotkowane aluminium.
Ponadto auto zostało maksymalnie zglebione. Z tyłu siedzi sama sprężyna i przodu zostało jakieś 5mm miedzy oponą a błotnikiem.
Byłem również czysto turystycznie na Dynóvwce, CSL we Frampolu i Radawie.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez JohnTitor (26-07-2014 17:10:26)
ladnie sie prezentuje
gratulacje modow i powodzenia w dalszych
Wkrótce przedstawię co się modzi teraz w aucie. Pozdro
Witam Ostatnio w aucie zostało wymienione sprzęgło. Od samego początku od kiedy mam to auto miałem problem ze sprzęgłem. Podczas ruszania pod górę czuć było takie wibracje/szatkowanie na pedale sprzęgła i całym aucie. Podobno powodować miał to dwumas. Kolejnym problemem było coraz bardziej ślizgajace się sprzęgło. Gdy było zimno jeszcze jakoś kleiło ale podczas upałów i buta czuć było rosnące obroty i coraz gorsze przyspieszenie. Po rozbabraniu okazało się że pekł docisk i jakoś dziwnie zuzyła sie tarcza sprzęgła.
Podjąłem decyzję że nie ma co pchać się w kolejne ori sprzęgło tylko trzeba pchać coś mocnego. Więc zamontowany został jednomas i zestaw sprzęgła z G60. Teraz trzeba zrobić więcej koksu z dołu i zacznie to jakoś jeździć.
Pozdro
i jak wrazenia po zamontowaniu jednomasu i nowego sprzegla??