no no szykuje sie piekny efekt
gdzie dorwałeś ten zderzak ? czy sam wycinałeś ?
ja juz mam obrysy kupione z gti us i mysle czy wycinać czy kupic zderzak z jetty usa

Info wyślę na priv.
Ostatnio edytowany przez JohnTitor (11-03-2015 20:07:40)

no ładnie ten zderzak się prezentuje,tablice możesz na magnesy zamontować ja tak mam u siebie,pozdro

https://www.youtube.com/watch?v=UNWyJE7f1cg Jak zrobić taki patent???

JohnTitor napisał:
dobry patent,pytanie jak ta tablica zniesie prędkość 200km/h czy nie będzie wpadać w jakieś wibracje itp

trzeci5 napisał:
JohnTitor napisał:
dobry patent,pytanie jak ta tablica zniesie prędkość 200km/h czy nie będzie wpadać w jakieś wibracje itp
Trzeci nie żartuj, mój ulep tyle nie pojedzie. Unikam wielkich prędkosci ze względu na silnik. Brak mi zewnętrznej chłodnicy oleju.

jeśli mój tyle jedzie to zapewne twój też,moja tablica na magnesy z prędkością 180km/h sobie poradziła,gdzie można taki mechanizm do tablicy nabyć?pozdrawiam

Podobno kiedyś jakiś koleś sprzedawał takie mechanizmy na allegro. Trzeba coś samemu wykombinować. Ogólnie mam juz jakiś zarys działania mechanizmu.

UchylÄ™ rÄ…bka tajemnicy.
Mam juz nowe koła na aucie. Szukałem czegoś ciekawego od jesieni, miało byc jakieś sportowe koło ale ostatecznie wybrałem coś mniej znanego na czym auto będzie wyglądać nie najgorzej a nawet tłusto. Udało się kupić repliki CCW w rozmiarze 18x8,5J ET42 z oponami 215/35 i 18x9,5J ET45 i opony 225/35. Do tego jakieś tam szpilki i pierścienie centrujace. O ile przód da się jescze obniżyć to tył pozostanie tak jak jest. Na tyle siędzą sprężyny z A3. Dzięki nim tył siedzi nisko. Kiedyś zostana zmienione na typowe z MK5. Z tyłu w tej chwili są 3' i tak pewnie zostanie. Z przodu trzeba rolować błotniki i myślę że urwie jeszcze 10-15mm.
Zdjęcia są kiepskiej jakości.

Ponadto zamontowałem hamulce z przodu.
288 vs 345
Wypełniło felge 
Wczoraj w deszczu podczas przyspieszania przy 100km/h auto straciło trakcję. Koniec z szybką jazdą.
Tył ogarnę w poniedziałek.
Pozdro
Ostatnio edytowany przez JohnTitor (14-03-2015 18:33:47)

Witam Auto ma się dobrze. Nawija kolejne kilometry. Odwiedza jakieś tam imprezy. Ogólnie jest zamieszanie wokół auta. Został w końcu dokończony wydech. Jest DP 2,75'' nastepnie na środku auta tłumik z nierdzewki i później rura 2,50" az do samego zderzaka zakończona końcówkami AMG. Wrażenie z dzwieku bezcenne, Przy 3500obr/min zatyka w środku auta uszy
. 

Pozdro
Ostatnio edytowany przez JohnTitor (10-05-2015 17:00:07)

dobrze działasz już nie raz to pisałem ale powtórzę się i po raz kolejny że twój Golf jest mega

Dzięki chłopaki. Wybiera się ktoś na tegoroczną NYSę????

Witam dwa tygodnie temu kupiłem w Rzeszowie skórzany środek do auta. Gburowaty koleś od którego je nabyłem nie znając realnej ceny sprzedał mi calutki środek za bezcen, fotele, kanapę, tapicerki drzwi i panel klimy. Ja musiałem jedynie dokupić wiązkę żeby wszystko działało. Grafitowa skóra i jasną alcantarą i kremowe tapicerki. Całość pochodzi i dosyć doposażonej wersji GT. Wszystko zostało oczywiście wylizane żeby nie było wiochy.

Wpadła również dosyć rarytaśna konsola
Ponadto udało się zrobić czarną podsufitkę w bardzo prosty i banalny sposób.
Do pełni szczęścia brakuje mi wskaźnika doładowania i kilku dekorów w black piano. Także STILL PROGRESS
Auto ponadto odwiedziło VAG NYSę.
¯eby nie było za słodko trasa na NYSę wykończyła tylne opony. A właściwie tylne kąty.

no ładnie się prezentuje środeczek,sufit malowałeś czy jakoś inaczej go barwiłeś?pozdro