Jak w temacie szukam końcówki wydechu do MKV TDI która by się ładnie prezentowała z dokładką zderzaka GTI ?! Możecie coś podsunąć ?

jest tego duzo, ja mam taka troche jak od AMG
a podobaly mi sie 2 rurki sciete i rowne co takiego : http://allegro.pl/koncowka-tlumika-tlum … 70837.html
takie tez spoko http://allegro.pl/koncowka-wydechu-r1p- … 18834.html

Ta druga wygląda na solidniejszą, tak czy siak bd trzeba je chyba przerobić z deka co ?

a to dalem tylko przyklad wygladu nie sprawdzalem parametrow, juz nie pamietam jakie to trzeba, musisz sobie pomierzyc i kupic taka ktora bedzie pasowac najlepiej 

Kolego postaraj sie szukac sam bo zaraz wszyscy beda zadawac pytania czy te dywaniki będą mi pasowac do samochodu jest pełno jak kolega nademna wspomniał na allegro.
P.S kolega trzeci5 robi tez
pogadaj moze dorobi 

Min 70 mm najlepiej 80 mm bierz według mojej skromnej oceny

Ok dzięki

No i elegancko
tak dokladnie bd wygladac u mnie

Patryk napisał:
No i elegancko
tak dokladnie bd wygladac u mnie
jak coś to mogę zrobić końcówki ze stali nierdzewnej,te co ja mam są delikatnie wygięte w dół na zdjeciu to może wyglądać jakby były ścięte pod skosem,jak coś to napisz jak średnica i długość końcówek,weź jeszcze pod uwagę to że teraz masz taki tłumik gdzie końcówki są nieco z boku więc będziesz musiał trochę pokombinować z montażem ale jest to do zrobienia bo ja tez kiedyś miałem taki sam tłumik i końcówki miałem takie jak na zdjęciu poniżej

Ostatnio edytowany przez trzeci5 (05-02-2014 16:57:06)

Te koncowki sam robiles ? I pasowaly by do TDI mowisz
Ile bys chcial za taki zestaw ?

Patryk napisał:
Te koncowki sam robiles ? I pasowaly by do TDI mowisz
Ile bys chcial za taki zestaw ?
tak naprawdę żadne końcówki nie będą pasować do twojego tłumika bez małej rzeźby robione czy kupione w sklepie,zobacz sobie jak u ciebie wygląda wylot spalin to będziesz wiedział o co chodzi,końcówki mogę zrobić jakie chcesz,cene ustalimy jak napiszesz średnicę i długość,gdybyś by z mojej okolicy to bym ci je zamontował,nie dawno sprzedałem mój orginalny tłumik z tymi końcówkami bo zmieniałem na tłumik przelotowy z nierdzewki

Widzialem i rozkminialem jak to zrobic, chyba bez drobnych ciec sie nie obejdzie