chce zamontowac orginalny podlokietnik , jak wyglada sprawa doprowadzenia powietrza na tyl ?

bedziesz musial wymienic caly tunel srodkowy

http://img594.imageshack.us/img594/6201/20100602259.jpg
moze to pomoze

kolego ja montowalem sluze pomoca jakby cos tunel powietrza musisz kupic

A całkowity koszt ile wynosi ?

mi wyszlo tak podlokietnik 160zl tunel 100 i robocisna cos kolo 200zl bo jak koles mowil duzo bylo chrzanienia sie a i rurka kosztowala jeszcze dodatkowo mnie 40zl

Czy aby na pewno by zamontowac org. podłokietnik trzeba wymieci takze tunel srodkowy , nie wystarczy tylko tej tylnej czesci//???

Zeby zamontować podłokietnik nie trzeba wymienić tunelu srodkowego.Wystarczy sam podłokietnik kompletny.Aby działał nawiew na tył trzeba do kupić 2 lub 3 części doprowadzenia powietrza.Czyli kierownica powietrza ,cześć środkową , i część która wchodzi w podłokietnik a tu mamy 2 wersie ze zmieniarką lub bez.Ostatnio montowałem to w jetta gościowi> Gość nakupił kanałów doprowadzających powietrze tak że ma do sprzedania jeszcze cześć. Wchodzącą w podłokietnik i kierownicę nawiewu brakuje środkowej. Jest jeszcze, ale że nie które modele mają juz kierownicę nawiewu wiec nie wszyscy potrzebują .Jak coś mogę nowe orginalne kanały sprzedać w dobrej cenie ( kierownica + część wchodzącą w podłokietnik)

Witam potrzebuję kanał doprowadzający powietrze do podłokietnika vw jetta 2006 może ktoś pomoże