Posiadam radio w golfie RCD 200 , ostatnio coś w nim szwankuję , dlatego postanowiłem zmienić chociażby ze względu że to obecne radio nie posiada nawet możliwości odtwarzania plików mp3. I moja prośba do Was to taka żeby ktoś polecił mi jakieś dobre radio tak do 300 zł , nie jestem jakiś wymagający . Czytałem że któryś model pobiera dużo energii i rozładowuje akumulator.
AUTO 2003 rok .
Z góry dziękuje za pomoc . Pozdrawiam!

witam wszystko zalezy jaki masz sterownik gateway bo inaczej bedzie żarło aku jak cos mam na sprzedaż rcd 310 ale tu potrzebny sterownik z końcówka L

Szczerze to nie mam pojęcia , jestem trochę zielony pod tym kontem i dlatego chciałem usłyszeć jakaś poradę . Ogólnie to radio RCD 200 było już po kupie auta i nie sprawdzałem tego . Właśnie chce coś takiego żeby aku nie zjadało 

nr gateway widac pod osłona kierownicy patrzac przez otwór od dzwigni otwierania maski gateway znajduje sie po prawej str tam chyba obok niego jest sprezyna kierownicy

jarus1910 napisał:
nr gateway widac pod osłona kierownicy patrzac przez otwór od dzwigni otwierania maski gateway znajduje sie po prawej str tam chyba obok niego jest sprezyna kierownicy
jak dobrze sie wychyli to zobaczy nr

ok spróbuje jutro po pracy sprawdzić .

jaki musze kupić sterownik żeby dobrze mi działało np radio rcd 310 ?

minimum z koncówka L