Witam, mam w swoim Golfie taki problem że nie działają mi kierunki w lusterkach. Kierunki zostały oba wymienione na nowe ponieważ wcześniej lewy był pęknięty i świecił bardzo bardzo słabo, a prawy świecił jak chciał, raz świecił raz nie, więc zostały wymienione oba kierunki na nowe. Wcześniej problem był z drzwiami ponieważ pękły kabel w drzwiach i nie było prądu, ale zrobiłem to wszystkie kable zrobione i niestety teraz nawet nie migną kierunki, co może być nie tak? Co może być tego powodem?
Pozdrawiam

skoro mówisz ze pękły ci kable to tam szukał bym przyczyny możliwe że coś nie styka

Sprawdź VCDS-em czy masz je "wprogramowane", albo odłącz na chwilę akumulator, bo może "złapał" błąd i odciął zasilanie kierunkowskazów.

Odłączyłem akku na chwile i nic to nie dało jednak dzisiaj nie wiedzieć czemu lewe lusterko zaczęło działać prawidłowo, ale jednak prawe nadal nie działa. Czy jeśli kable były uszkodzone w drzwiach od strony kierowcy to możliwe że może nie działać prawe lusterko? czy powodem może być uszkodzenie kabli w drzwiach pasażera. Dodam tylko że oba lusterka działają jeśli chodzi o elektryczne ustawianie.

Zależy którędy kable idą do repeatera. Jeśli masz możliwość rozebrania go i zabawy kabelkami, to byłoby pierwsze co bym zrobił. Możesz je sprawdzać czujnikiem, albo metodą Antycznego Radzieckiego Uczonego - Bateriova- ¯arówkowa.

Wydaje mi się to dziwne, że nie działa tylko prawe, ale trzeba w takim razie przejrzeć całe drzwi.

Jakiej firmy stosujecie filtry w swoich V?

Knapu88
filtron lub http://www.pzlsedziszow.pl/