http://www.youtube.com/watch?gl=PL& … zjhsxhszos
Widać kolesie z grubą kasą za grubą kasę się ścigają. Nie tylko vw, ale ogólnie filmik świetnie zmontowany, oprawa muzyczna na poziomie. Naprawde profesjonalna produkcja.

Przyznam, ze film robi wrazenie, musi to byc gruba kasa, bo fury naprawde okazale.

Powiem tyle: ZAJEBISTE

Widzialem juz kiedys ten film i troche sceptycznie jestem nastawiony do prawdy tych wyscigow. Zbyt chyba piekne zeby moglo byc prawdziwe

Jedynym samochodem, ktory mi sie podoba to ten M5. Jedyny samochod z klasa. Ani STi ani EVO (ktorego nie widzialem), ani S/RS4 nie sa jakos specjalnie podniecajace. A Corvette'a to nawet nie Z06. A szkoda. Pokazalaby im jak to sie robi w Ameryce... (a ja nawet fanem amerykanskich samochodow nie jestem...) Ale i zdjecia i montaz spoko - zajrze na cos takiego ze swoim...
hehehe
dandanio napisał:
Jedynym samochodem, ktory mi sie podoba to ten M5. Jedyny samochod z klasa. Ani STi ani EVO (ktorego nie widzialem), ani S/RS4 nie sa jakos specjalnie podniecajace. A Corvette'a to nawet nie Z06. A szkoda. Pokazalaby im jak to sie robi w Ameryce... (a ja nawet fanem amerykanskich samochodow nie jestem...) Ale i zdjecia i montaz spoko - zajrze na cos takiego ze swoim...
hehehe
Mi też się nie podobają te samochody ale mimo to na polskie warunki to jednak trzeba mieć trochę więcej hajsu żeby się w takie coś bawić,