dzieki kolego:) teraz nie wiem co robic bo zamowilem ori rolete przeciwsloneczna

na zdjęciach wygląda super, tak jak piszesz juras, efekt jest taki, jakbyś nic z tymi szybami nie zrobił..
jestem ciekaw jak to wypadnie podczas kontroli..
daj znać jakby coś, jestem ciekaw czy nie będą się czepiać (oczywiście nie życzę Ci tego)..
autko ogólnie super 

no i jest, tzw. kropka nad "i" czyli lotka od GTI
, z planów pozostaje jeszcze końcówka wydechu a'la GTI no i marzy mi sie środek... czasami sie zastanawiam czy nie prościej było kupić prawdziwe GTI 

Ostatnio edytowany przez jurasvip (17-05-2011 22:03:41)

Niby tak ale nie uznasz wtedy urokow przerabiania 
juras, jakbyś miał Golfa, który byłby idealny, to szybko by Ci się znudził..
nie ma nic lepszego jak samemu dokonywać modyfikacji w samochodzie..
wiadomo, wszystko kosztuje, ale satysfakcja z efektów końcowych jest 

robi szał na mieście
pozdrawiam i szerokości 

dzięki dzięki panowie, miło czyta się takie komentarze 
Dziś odgrzybiłem i napełniłem klime, 180zł, ale chłodzi jak zamrażarka, no i zniknął nieprzyjemny zapach.
Byłem wczoraj w salonie VW i stało tam białe A3 z czarnym dachem ... z tego co pamiętam chciałeś też tak zrobić , a więc widząc ten efekt nie zastanawiaj sie dłużej 

"A czy ktoś zamieniał np rcd300 na RNS510? Jak wygląda sprawa kodowania, multifunkcja itd?"
Ja zamienilem RNS 300 na RNS 510 i multifunkcja mi nie dziala. Tylko ladnie swieca przyciski...Podobno to kwestia softa
Ostatnio edytowany przez misiao (07-07-2011 00:05:41)

No to gruubooo.Jakie masz zawieszenie,serja?

korba napisał:
No to gruubooo.Jakie masz zawieszenie,serja?
Eibach Pro-Kit + amory Bilstein B6

Jak sie jezdzi?sztywno?Jak taki zestaw sie spisuje?Polecasz?Ja chcialbym swojego spuscic troche o jakies 2,3 cm i tak pytam

auto poszło w dół o 3cm, mysle ze sprężyny są dość komfortowe, jedynie co moge doradzić to jakiś mniej sztywny amor, bo B6 jest naprawde twarda 
prawdziwy biały pocisk, śliczne autko, felgi super, sam chce takiego mieć 

Witam autko pierwsza klasa ni i ten kolor,nad tym czrnym dachem nawet się nie zastanawiaj bo będzie kllsa sam się nad czarnym dachem zastanawiam:D