Ten Twój Golf to jest normalnie gwiazda na niebie 
Widziałem ostatnio z czarnym dachem, po prostu bajka.
Ostatnio edytowany przez mkv'91 (14-07-2011 22:23:33)

Golfik daje radÄ™ kolorek super 

fajny woz mocno doinwestowany prezencja kozak:) az normalnie zazdrosc sie wlancza hehe
heh , tak czytam te komentarze to w tym dziale jest 7 stron wielkiej podniety
Ty Juras chyba nie miewasz złego humoru 

pytanie do juras
gdzie i za ile kupiles te aluski?

trafiła sie "okazja" i kupiłem od znajomego.
Są to oryginalne felgi z Golfa VI GTI, nie zadna chińska podróbka.
Cena była okazyjna, bo to znajomy, ale ogólnie za oryginalne GTI z oponami krzyczą 3-4tys... (używane oczywiście)

Witam mam pytanko co do felg GTI które masz w autku . Oglądałrm te felunie w warsztacie z oponami,felgami i.t.d. i ziomek krzyczał za nie 850euro za 18 nowe plus opony nowe , co do firmy opon to jakas mało znana a czy felgi oryginał nie wiem , bo nie wiem jak to sprawdzic,,, teraz pytanko warto tyle za to zapłacić?

Czy warto, trudno powiedziec, napewno jest to cena w której "chodzą" oryginały-czyli felgi wytrzymałe, pewne itd... Mozesz kupic tansze, markowe felgi, które będą równie dobre jak oryginał GTI, tyle że będzie to inny wzór.
p.s jesli chodzi o oryginalność-wewnatrz felgi powinno byc logo VW, z tego co pamiętam, felgi o wzorze GTI produkuje dla VW firma RONAL.

OK dzieki za info, pozdrawiam

jurasvip napisał:
A wczoraj przytrafiła mi sie sytuacja niczym z filmu kryminalnego...
Jade sobie spokojnie do sklepu zawiezc towar, jestem na wylocie z Opola, z przeciwka nadjeżdża policyjna Kijanka...
Minelismy sie, patrze w lusterko, a kijanka na pobocze, reczny, obrót, koguty i zawraca....
jade dalej, oni dojezdżaja do mnie, właczaja koguty i STOP...
-dzien dobry kontrola drogowa, prosze prawko itd.....
-dzien dobry, prosze bardzo
-ładne auto, prosze uniesc szybe do góry.... od dłuższego czasu na pana poluje, zabieramy dowodzik za ciemne szyby...
To tak w skrócie...
No i zabrali, jechal taki młody "kut*as" z babą i widać ze zazdrosny chyba i ukoił w ten sposób zazdrość.
Folia zerwana, zeszła łatwo, ale nie pytajcie ile godzin czyściłem szyby z kleju... po 3h na jedną szybe, mega masakra...
W każdym badz razie, zepsuli mi długi weekend i mój golf sporo stracił na wyglądzie.
Kocham policje:/ Miałem kilka kontroli, nigdy sie szyb nie czepiali, do wczoraj:/
ia.
Witaj. Miałem taką samą sytuacje ;p i też zdrapywałem ale ładnie poszło i nie było Mniejszego problemu ale też stracił na wyglądzie.
W przyszłym tyg jade do Poznania i oklejam sobie golfa folią na biało tak jak masz Ty tylko Maska z tym wcięciem i dach z lusterkami i z tyłu na zderzaku tak jak Ty masz tam czarne robie carbon. Koszt całości 3 tys. złoty. Ma to swoje plusy bo zyska na wyglądzie i lakier który będzie pod spodem nie zniszczy się. Zalecane mycie ręczne. Co Ty na to?

Widze ze koledzy czujni hehe 
No wystawiłem z ciekawości, może ktos sie zakocha i zaoferuje moja dość wygórowną cenę 

hehe na szczęście niewiele 

mam pytanie jeszcze odnosnie tej folii na przednie szyby daloby w tamtej firmie ja kupic?
popytalem troche w firmach co przyciemnia folia i mowili mi ze nie ma mozliwosci zeby sie zmiescic w 30% przy zielonej szybie minimum ponad 40-50% i nie iwem co robic bo jak nie przyciemnie przednich to troche to lipnie bedzie wygladalo. co do cen za wszystkie szyby w jeden z firm powiedziano mi az 750zl przy uzyciu folii sungard to chyba bardzo drogo?
Ostatnio edytowany przez pagong (18-08-2011 16:53:26)

tez tak myslalem, ale własnie jest folia która ja okleiłem przód-była badana urzadzeniem podczas robienia przeglądu no i wszystko jest ok.
Wątpie aby sprzedali samą folie, ale zawsze możesz spytać
masz tu adres i kontakt do firmy gdzie ja robilem szyby:
http://www.almarg.of.pl/
biały pocisk, rewelacja , super autko 

Ja mieszkam w Ozimku:) wiec pewnie jechalem