Witam. Jak temat wskazuje " pochwal się autem " to ja pochwale się swoim. Jest to golf (3 dzwiowy)1.9 Tdi zrobiony na gti w Belgii przez firme która zajmuje się tuningowaniem autek wizualnie jak i pod maską co w moim przypadku moc ze 105 koni została podniesiona do 150km. Spalanie na trasie 5.5 w mieście 7.0. Jest on na Alusach 18 nie ood GTI tylko Aluminiowych VW. Co zrobiłem: Nakładka na Kierownice GTI, Przemalowanie zacisków Hamulcowych na Czerwone.Rok Produkcji 2005.
Posiada:
- Nawigacje
- manualna 5 stopniowa skrzynia biegów
- tempomat
-climatronik
-orginalnie wypalane przednie i tylnie szyby
-gwintowane sportowe zawiesznie ( podnosimy, opuszczamy )
-światła bixenonowe
-światła przeciwmgielne
- siedzenia kubełkowe
-wielofunkcyjnÄ… kierownice
-ściemniające się lusterko wsteczne
-10 poduszek
-szyby w prÄ…dzie
-szyby zamykane z pilota
-czujnik deszczu
-podgrzewane elektryczne i składane lusterka z wbudowanymi migaczami
- i pare innych bajerów jak klimatyzowany schowek czy podłokietnik
oto fota

Pozdrawiam 
Ostatnio edytowany przez Mattrew (03-02-2011 18:13:22)

Zapomniałem dodać ,że fotka jest zrobiona zanim została zrobiona tapicerka i klocki..... 
piękny 
nie masz listw na bocznych drzwiach, super sprawa..
strasznie mi się nie podobają te listwy w golfach, ale zdjęcie ich wiąże się z malowaniem całych drzwi..
fura super 

uuu nie no bardzo ladniy golfik witamy na forum 

Fajnie,że Się podoba. Dzięki 
Ostatnio edytowany przez Mattrew (31-01-2011 21:41:52)

bardzo ładny golfik
Pozdrawiam

Piateczka na piatke,dobra felga.Skore gdzie robiles?pokaz jak sie ona prezentuje

Gdzieś za Poznaniem. Obszycie całego autka wraz z boczkami , gałką biegów 2800zł. Skóra wysokiej jakości wentylkowana. Porobie foty i poszukam ich wizytówki jak chcesz 

No bede wdzieczny,dwa osiemset to jeszcze luzna cena:)
wszystkie modyfikacje w tym samochodzie robiłeś sam?
czy kupiłeś go już częściowo po przeróbkach?
z tego co widać, to sporo forsy zainwestowano w ten samochód..

zainwestowałem w niego ;p Progi, alusy , zderzak z przodu i z tyłu, nakładka pod zderzakiem, skóra, navi (było zwykłe vw radio) nakładka na kierownice ta srebrna gti, zaciski na czerwono to moja inwestycja ale nie robiłem wszystkiego samemu 

mozesz mi powiedziec dokladna nazwe tych felg albo jaki model?
i jakie ogolnie wrazenia z jazdy na 18? bo ja poki co smigam na 15 nadal ale tak mysle kupic 18:) mocno trzeba uwazac? jaki komfort jazdy?
Ostatnio edytowany przez pagong (01-02-2011 16:07:18)

Nazwe felg nie pamiętam ale masz na allegro. Są tam takie. Ogólnie jak wjedziesz w dziure to nie jest tak źle bo to są jakieś aluminiowo stopowe dokładniej i spokojnie nic z nimi się nie stanie złego. Autko jest stabilniejsze i wygląda o niebo lepiej ;p Alu robi swoje tak zawsze twierdziłem lo Oczywiście na 15 jak wjedziesz w dziure masz jeszcze troche wiecej opony na feldze a tutaj nie ;p Ja mam Cienkie opony bezdentkowe. Sprawuje się bardzo dobrze chociaż raz kiedy wjechałem w dziure a to był tylko jeden taki przypadek uciekło mi powietrze z jednego koła i nawet nie poczułem więc dopiero jak dojechałem do domu ( zrobilem bez powietrza 15km) i wysiadłem to coś mi nie grało ( nie widać gołym okiem zabardzo ) dotykam a tu gorąca opona i felga... Sprężarke i patrze 0 powietrza ;p
Ostatnio edytowany przez Mattrew (01-02-2011 16:31:19)

no naprawde fajny samochodzik a fele czad:)

Witam. Kolejną modyfikacją jaką zrobie w aucie jest Led do rejestracji który przyjdzie lada dzień
Oto link zakupionego ledu
http://allegro.pl/led-do-rejestracji-vw … 84718.html Mam nadzieje ,że bÄ™dzie warty swojej ceny i porobie foty przed ledami i po ledach i sami ocenicie 

kolego koneicznie napsiz wrazenia bo chcialem tez zakupic led rejestracji 1 sztuke bo w drugim wypelnieniu mam kamerke cofania wraz z podswietleniem led takze jedna tylko mi potrzebna i napisz koneicznie czy nie poakzuje sie blad zarowki:)

Ok dam znać
i porobie fotki 
Felgi chyba te same.
http://allegro.pl/hit-17-5x112-vw-passa … 45009.html