Witam
Jestem od miesiaca posiadaczem Golfa V i mam problem na komputerze pojawil mi sie komunikat "Bremsleuchte hinten links",czy ktos wie oco chodzi,najprawdopodbniej jest to brak swiatla w tylnej lewej lampie-no ale swiatlo jest !
Jest to komunikat zwiazany ze swiatlem STOP z lewej strony. Sprawdzales stop? I jeszcze jedno powinna sie zapalic kontrolka żarówki na pulpicie.

Jesli wyswietla komunikat a jest oswietlenie to mozesz na 10 min odlaczyc akumulator czasami pomaga, mozesz miec tez zasniedziale styki od zarowki, w ostatecznosci skasowanie bledu vagiem. Nie jestem pewien jak jest dokladnie w golfie bo mam go dosc krotko, ale czasami jest tak, ze jest np po 2 żarówki z kazdej strony do swiatel pozycyjnych i kiedy spali sie STOP jedna z takich zarowek zastepuje stop i wetdy masz stop od innej zarowki a ta zarowka wlasciwa jest tak naprawde spalona. Dlatego mozesz mimo wszystko wymienic tez zarowke.

Mialem kiedys podobny problem i pomoglo odlaczenie aku. czyli zresetowanie komputera. I jak lincoln udalo Ci sie zalatwic sprawe?

Co by nie bylo skasowanie bledu na 100% zalatwi sprawe