no widzisz, ja w BB jestem codziennie, tutaj pracujÄ™..
to raczej się nie miniemy na drodze, bo w weekend to ja od tego miasta jak najdalej uciekam.. ileż można oglądać codziennie to samo.. 
HAHA no fakt ... Ja znowu przez tydzień pracuje w Gliwicach ... Zrobiłem właśnie przegląd auta i same plusy słyszałem więc jak narazie jestm zadowolony i miejmy nadzieje to sie nie zmieni 

fajny samochodzik powiedz jak sie jezdzi na skorach? nie jest za goraco?

KOrde ale ci sie ten lakier swieci ciekawe czy ja jak swoj umyje wypastuje to tez bedzie wygladac jak salonowka bo tak wyglada twoj bez kitu. No te skorki fajnie bogato to wyglada. No ja ci powiem ze tez bezawaryjnosci glownei chcialbym a i CHipa polecam ja mam w dsg ten sam silnik i po chipie mega roznica nie myslalem ze az tak odczuje ale jest bardzo duza. Pozdrawiam
powiem ci ze nie jest zle ... w pracy śmigam passatem B6 i tam jest alkantara , co wydaje mi sie leprzym rozwiązaniem . Jakl narazie nie jest to uciążliwe ale zobaczymy jak będzie cieplej
a Chip będzie napewno tylko musze sie ustawić finansowo 

CacuÅ› autko.
Skóry dość ciekawe 
Wymieniłem radyjko na PIONEER AVH-3300BT - Jestem bardzo zadowolony z tej zmiany . orginalny system audio gra 2 razy głośniej przy dobrej jakości na następny miesiąc wzmacniacz JL Audio oraz skrzynka JL Audio 

fajnie fajnie zarzuc foty jak wyglada po zamontowaniu;) proponuje dorzucic jeszcze kamerke cofania (koszt na allegro od 150zl) dedykowane do golfa V
no właśnie będe montował tylko czekam moduł do multifunkcji
Nie orientuje sie ktoś moze czy są anteny TV do samochodu z tym ze chudzi mi o coś małego , dyskretnego 

Uploaded with ImageShack.us
Takie lampki juz miałem , ale sie nie chwaliłem :p Szału nie ma , takie połączenie BMW z Audi 
Radio Pioneer AVH-3300 BT + 

jak radyjko sie spisuje?jestes zadowolony?

Kurna, śliczniutki... i ta skóra. Na prawdę gratuluje. Radyjko zajebiste, tylko cena mnie trochę przeraziła xD
Sorry ze odbiegam od tematu, wie ktoś może czy jest różnica między skrzynią 5 a 6 biegową w prędkości? Czy 6 jest po prostu krótsza? Ja u siebie na 6 mam równą stówke przy 2tys.
Ostatnio edytowany przez mkv'91 (23-06-2011 23:37:00)
Ja tez mam 6 biegów więc moge sie mylić ale wydaje mi sie ze poprostu biegi są dłuższe i prędkość będzie podobna