W zasadzie przekonaliscie mnie troche do golfa v. I teraz planuje jego zakup, aczkolwiek jest jeden szkopul. Jak myslicie, ktory golf jest ladniejszy 3 czy 5 drzwiowy??

Mi osobiscie bardziej podoba sie 3-drzwiowy i dlatego tez takiego kupilem, 3 furtki dodaja samochodowi bardziej sportowego wygladu. Oczywiscie 5 drzwiowy jest bardziej praktyczny i jesli ktos posiada rodzine to bez sensu jest kupowac 3 drzwiowego.

Tak jak koledzy pisza wszystko zalezy od Twojego "widzi mi sie" i potrzeb. Generalnie, chyba wiekszosc sadzi, ze prezencja golfa 3-drzwiowego jest duzo lepsza.

No wlasnie, rozsadek podpowiada mi zebym wzial 5 drzwi natomiast ta druga gorsza czesc mnie wolalaby 3 drzwi, musze jeszcze raz pomyslec 

3-drzwiowe nadwozie w przypadku kiedy ma się rodzinę w postaci małych dzieciaków to nie jest problem, a zaleta. Dzieciaki z tyłu nie otworzą sobie okna, ani tym bardziej drzwi. Pełne bezpieczeństwo 

Luke napisał:
3-drzwiowe nadwozie w przypadku kiedy ma się rodzinę w postaci małych dzieciaków to nie jest problem, a zaleta. Dzieciaki z tyłu nie otworzą sobie okna, ani tym bardziej drzwi. Pełne bezpieczeństwo
To z pewnoscia plus ale z drugiej strony przy 3 drzwiach problem z wkladaniem, wyciaganiem fotelika i wtedy wyjdzie na zero 

Zależy od potrzeb. Są też tacy co wyciągają/wkładają fotelik z auta tylko przy zmianie wzrostu/wagi dziecka kupując po prostu nowy, większy model fotelika. 
Luke napisał:
Zależy od potrzeb. Są też tacy co wyciągają/wkładają fotelik z auta tylko przy zmianie wzrostu/wagi dziecka kupując po prostu nowy, większy model fotelika.
Fakt, takie przypadki tez znam, ja zawsze szukam 3-drzwiowego bo przeważnie większość wygląda zdecydowanie lepiej z zewnątrz niż 5 drzwiowy.