Jestem zwolennikiem rzeczy prostych. Odkręcenie dwu śrub jest porównywalnie szybkie jak przekręcenie kluczyka. Według mnie to nie potrzebna bajerka, no ale ... W sklepie gdzie robię zakupy znalazłem taki hak holowniczy automatycznie wypinany ze złotą kulką.
Ja posiadam oryginalny hak holowniczy wpinany automatycznie do mojej Golfiny
dziadek napisał:
Jestem zwolennikiem rzeczy prostych. Odkręcenie dwu śrub jest porównywalnie szybkie jak przekręcenie kluczyka. Według mnie to nie potrzebna bajerka, no ale ... W sklepie gdzie robię zakupy znalazłem taki hak holowniczy automatycznie wypinany ze złotą kulką.
Grubo się mylisz Automat Wesfalii Wypina się 1,5 sec i gniazdo haka nie jest widoczne gdy jest montowany wertykalnie i kupujesz sobie dokładeczkę z zaślepką i nic nie widać a przy zwykłym nawet gdy go odkręcisz to wystają ci dwie grube blachy jak w traktorze
i do tego musisz wycinać dziurę w zderzaku i zawsze wystaje ci gniazdo do podłączenia wtyczki
Pozdrawiam
Emil20 napisał:
dziadek napisał:
Grubo siÄ™ mylisz
Automat Wesfalii Wypina się 1,5 sec i gniazdo haka nie jest widoczne gdy jest montowany wertykalnie i kupujesz sobie dokładeczkę z zaślepką i nic nie widać a przy zwykłym nawet gdy go odkręcisz to wystają ci dwie grube blachy jak w traktorze
i do tego musisz wycinać dziurę w zderzaku i zawsze wystaje ci gniazdo do podłączenia wtyczki
Pozdrawiam
Popieram.