Przedstawiam wam mojego Golfa V R32.
Samochód wyprodukowany w 2007 roku, jest to wersja na rynek USA, sprowadzony w marcu 2010r. Obecny przebieg 61 tyś. km.
Silnik jak wszyscy wiedzą to 3.2 V6, 250 KM
Skrzynia 6-cio biegowa DSG z łopatkami przy kierownicy.
Napęd 4-motion.
Wyposażenie:
- klimatronik dwustrefowy
- skórzana tapicerka
- kierownica wielofunkcyjna
- podgrzewane fotele
- el. szyby
- el. lusterka (podgrzewane)
- czujnik deszczu
- czujnik zmierzchu
- lusterko samościemniające
- komputer MFD
- przyciemnione szyby (wszystkie oprócz przedniej czołowej)
- klimatyzowany schowek przed pasażerem
- system audio z 10-cioma głośnikami + dołożony subwoofer zabudowany w bocznej ściance bagażnika
- radio zmienione z wersji USA na wersję europejską z Golfa VI z nawigacja i twardym dyskiem.
- światła biksenonowe
- el. szyberdach
- felgi ori 18" lakierowane na czarno
Pewnie o czymś zapomniałem
generalnie jest to pełna opcja
Kilka zdjęć:

Grill i lusterka były lakierowane przez poprzedniego właściciela. Mnie osobiście podoba się w tej kolorystyce i nie będę nic zmieniał 
W wolnej chwili zrobię kilka lepszych fotek i wkleję na forum
Ostatnio edytowany przez murasik (08-06-2011 22:29:35)

witamy;) mocarny:)

Super golfik ale jeśli chodzi o mój gust to wole 5 drzwiowe golfiki tak po za tym gites fura pozdrawiam i szerokości przede wszystkim z tą mocą
)

witaj 

Witam ja również jestem ciekawy jak ze spalaniem

co do spalania to wszystko zależy od stylu jazdy: jak się jeździ w miarę spokojnie to i w 10l/100km się zmieści, ale jak się pałuje to nie ma zmiłuj 25l/100km nie jest problemem. Przy codziennej jeździe po mieście wychodzi średnio 11,5 - 12l/100km.
"jurasvip" zmień przeglądarkę 

Czyli nie dla mnie bo przy mojej jeździe średnia wyszła by 20l/100
) no ale jak jest fura to i mamona jest na lanie do niej 

kozak fura prezencja zajebista. No i ten motor cos wspanialego zazdroszcze normalnie bo wyglada zajebiscie i jezdzi tez na bank fajnie hehe ze tak to okresle. Nie chce myslec co to robi na drodze a nie wspomne o 6 gti wersji r na turbince i tez 4 buty kreca to musi tez latac

No niestety 6R jest szybszy ale nie brzmi tak ładnie. Ale i tak moim oczkiem w głowie jest inne auto 

supra? bo jak rozumiem podpisy na dole to jestes w posiadaniu tych aut jak tak to na bogato hehe:) Fajnie jest miec takie mozliwosci

Czolo napisał:
supra? bo jak rozumiem podpisy na dole to jestes w posiadaniu tych aut jak tak to na bogato hehe:) Fajnie jest miec takie mozliwosci
Zgadza się Supra
i dobrze rozumiesz jeśli chodzi o auta