piękny golfik, naprawdę robi wrażenie
trzeci5 napisał:
korba napisał:
Gdzie kupowales?allegro?
no tak na allegro,coÅ› w tym dziwnego?
pytam z ciekawosci
Emil20 napisał:
A co z nimi nie tak ?? To sÄ… 17 " ??
Są to 18-stki, jedna jest dosyć mocno uszkodzona a druga krzywa pozostałe były by OK ,zrobienie tych dwóch uszkodzonych to koszt 700-800 pln,
Emil20 napisał:
A jaka cena by cię interesowała ??
powiedzmy 400pln:D,albo ty coÅ› zaproponuj
Myśle ze mogli byśmy się dogadać ... musiał bym zobaczyć w jakim są stanie . ty jesteś z okolic Wodzisławia nie ??
Emil20 napisał:
Myśle ze mogli byśmy się dogadać ... musiał bym zobaczyć w jakim są stanie . ty jesteś z okolic Wodzisławia nie ??
tak dokłdnie z okolic Wodzisławia Sl. a w Skoczowie jest jakiś fachowiec od spawania felg ,zgadza się
Emil20 napisał:
Myśle ze w sobote koło 14 / 15 miał bym chwile żeby podjechać A ty jak stoisz z czasem ??
możesz podjechać w tą sobote,jak chcesz to prześle ci jakieś foto tych uszkodzonych felg na PW żebyś widział jak wyglądaja bo ja zacząłem je robić i z jednej felgi są wykreconw śrubki i ściągniety jest rant bo felgi miały być malowane proszkowo na czrno,pozro
duzo taka przyjemnosc kosztuje?
no spoko to wyglada,gdzie to obszywales?
korba napisał:
no spoko to wyglada,gdzie to obszywales?
u znajomego tapicera,to jego strona ,można zobaczyć niektóre jego prace www.interior-car-design.pl
super to wygląda, niebieska nić nadaje fajnego efektu... galeria tapicera też robi wrażenie. Orientujesz się jak cenowo kształtują się takie zabiegi upiększające?
Gina44 napisał:
super to wygląda, niebieska nić nadaje fajnego efektu... galeria tapicera też robi wrażenie. Orientujesz się jak cenowo kształtują się takie zabiegi upiększające?
obszycie kierownicy 200pln
ręczny 50pln
gałka i worek 100pln
deska 1200pln
podłokietnik 50pln
zaszalałeś z tą dechą. A powiedz mi co z airbagiem pasażera? Bo w razie kraksy poducha raczej nie przebije skóry.