Smole i asfalt musisz usunac inaczej taka operacja nie ma sensu,drobinkami moglbys sobie porysowac lakier.Jezeli chodzi o felgi to na razie musze zostac przy tych sa jakie sa wiem jak patrze na auta innych forumowiczow to az zazdrosc bierze na wieksze felgi i na ich prezencje no ale jak sie chce miec skorzane wnetrze to trzeba z czegos zrezygnowac 

e tam skórzane wnętrze, D*** sobie odparzysz 
ja inwestowałby w fele, a środek sportline albo GTI i będzie git. Skóra jest ok, ale ceny są chore-3tys na allegro trzeba położyc.
p.s a jechałes moze autem ze skórzanym wnętrzem? ja ostatnio miałem przyjemność podrózować A4 s line z 2006r. Wyposażone było w czarną skóre, tak to skrzypiało na nierównościach, że znienawidziłem ten samochód.... Przemyśl tą skóre chłopie 

Mnie też jakoś skóra nie podnieca w Golfie. Co innego np w Audi A8, ale do Golfa musi być ładny wzorek z kraty 

nie kopcie lezacego ledwo stoczylem wygrana wojne z zona o to 

jurasvip napisał:
e tam skórzane wnętrze, D*** sobie odparzysz
ja inwestowałby w fele, a środek sportline albo GTI i będzie git. Skóra jest ok, ale ceny są chore-3tys na allegro trzeba położyc.
p.s a jechałes moze autem ze skórzanym wnętrzem? ja ostatnio miałem przyjemność podrózować A4 s line z 2006r. Wyposażone było w czarną skóre, tak to skrzypiało na nierównościach, że znienawidziłem ten samochód.... Przemyśl tą skóre chłopie
Nie narzekam na jasna skore w Jetce. Mysle, ze dobre dbanie o skore powoduje, ze nie wysycha i nie skrzypi, jak to Juras mial okazje sie przekonac, moze byc przykre dla ucha... Ale to kwestia wyboru. Ja tam jezeli skora - to tylko jasna, zadbana i pielegnowana.
mmtr napisał:
nie kopcie lezacego ledwo stoczylem wygrana wojne z zona o to
No to pogratulować mmtr.. 
Facet musi postawić na swoim, i już.. hehe..
A co do skóry, kwestia kto co lubi.. mi osobiście nie zależało na skórach, ale jak już ktoś ma, to zawsze się zachwycam, bo ładnie to wygląda.. tyle, że trzeba dbać, tak jak pisze dandanio..

zobaczymy jak to bedzie na wszelki wypadek stare wnetrze zostawiam w zapasie jak bym mial odparzenia na d... 

tydzien oczekiwania i dzis rano przyjechal pan z UPS a w paczce...

Uploaded with ImageShack.us

oooo, opisz dokładnie jak z montażem, gdzie umieściles antene itd, bo tez sie zastanawiam nad RNS'em 

Wczoraj robilem update softu z 2720 na 3810 z jezykiem polskim troche zabawy z tym bylo bo nie chcial sie wgrac,przy okzaji nawiew srodkowy nie omieszkal sie rozsypac i musze rozkrecic polowe konsoli zeby to wszystko wygrzebac
http://img222.imageshack.us/img222/6753/28052011025.jpg
po update
http://img233.imageshack.us/i/29052011026.jpg/
musze jeszcze wgrac nowe mapy

montaz wstrzymany do srody , czekam na adapter antenowy

£ADNY SPRZęCIK..

mmtr napisał:
no i w koncu zaczely przychodzic pierwsze czesci do malych modyfikacji
))
http://img80.imageshack.us/img80/7270/15052010002.jpg
mmtr gdzie dostane taki wlacznik?

ja zamawialem w vw

tzn?w salonie vw? w Aso?mozesz sprecyzowac.Bo zalezy mi wlasnie zeby gdzies pojechac kupic a nie ladowac sie w jakies aukcje itp.

zamawialem ten przelacznik w ASO nr 3C8941431C