masz kozak auto prezencja smutek nie bedzie zle wygladac na bank ale jak juz to cala maska ale czy warto? Ja sobie wiele pytan zadaje z jednej strony chce a z drugiej ile siana trzeba wywalic na wiele rzeczy niestety... Ty masz kozacki kolor auta bardzo fajnie sie prezentuje

maniak 
fajne są te modele, też nad tym myślałem.. ale w końcu doszedłem do wniosku, że wolę zainwestować w pełnowymiarowy egzemplarz 

No to wiosna 
Pozazdrościłem innym forumowiczom i dziś też zmieniłem koła, odkurzyłem, no i ogólnie ogarnąłem Golfa po zimie :

Ostatnio edytowany przez jurasvip (03-04-2011 22:31:42)

Wszyscy już się ogarneli z Golfami tylko nie ja
Letni setup już mam, ale by trzeba dopieścić lakier 

Mi do szczęścia brakuje jeszcze niższego zawieszenia... no i chętnie wrzuciłbym środek GTI... ale znalezć fotele w kratke do 3 drzwiowego GTI to jak wygrać w TOTKA 

a na niemiecki ebay-u nie szukales?

od razu lepiej teraz jeszcze tylko żeby nie padało

Kozak wyglad ja jak wroce do PL autko ogarne wrzuce fotki tez bym chcial glebki troche ale jak to mowia cos za cos wtedy a nie narzekam na komfort od gti zawias bylby chyba fajna opcja
fajny masz ten samochodzik..
coraz bardziej podobają mi się białe Golfy, do tego ładne felgi, ciemne szybki, i jest pięknie.. 
Forest, nie przejmuj się.. ja od 3 tygodni zabieram się do mojego auta, i jakoś nie mogę wkońcu go doczyścić.. nie mam czasu poprostu..
miałem felgi do polerki zawieźć i też jakoś mi zeszło.. kurcze, jakieś wakacje by mi się przydały.. 

No wyglada elegancko a gdzie szybki przyciemniales?mozesz cos polecic?

Cha*stwo. Ja tez chce moje zalozyc! Ale ladnie wyglada GTI z Huffami i Eibachem.
Jeszcze ladna fela i bedzie mogl z moim konkurowac.

robi wrażenie

pokolei
korba:
-szyby robione za Opolem, chłopak ma warsztat i poza zwykłymi "serwisami" aut, bawi sie w tuning typu folie, felgi, ksenony itd..
dandanio:
-nie chce innych kółek, uważam, że do GTI LOOK to najodpowiedniejsze koło, zwłaszcza ten wzór który jest u mnie ) z czarnymi wnękami w połysku
, jedyne co mnie drażni, to że przez ET 51 felga ginie w nadkolu, chyba dołoże dystanse po 10 lub 15mm na strone-musze jeszcze sprawdzić żeby nie obcierało.
Marco:
-komfort uważam bez zmian, jest sztywniejszy co słychac po plastkiach, ale ogólnie pozytywne zaskoczenie.
p.s Pozostaje jeszcze ustawienie zbieżności? Wydaje mi sie że delikatnie go ściaga na prawo, wczesniej tego nie było i wydaje mi sie że będe musiał wybrać sie na zbieżność.

Podasz jakies namiary na tego goscia.Ile dales za te szyby?

pozamiatałeś tymi fotami, golf mistrz