No wiec tak mam maly problem w swoim MkV mianowicie gdy jade powyzej 80km/h cos zaczyna mi swistac z tylu tzn tak jak by wiatr sie dostawal do srodka (okolice klapy) z poczatku mialem ze raz bylo aa raz nie pojawial sie swist i znikal... teraz nasililo mi sie to i nie wiem co jest grane aa zaczelo sie od tego jak sciaglem plastik z tylniej klapy zeby luknac czemu mi nie dziala wycieraczka... aa zlorzylem jak bylo i mam taki swist teraz nie wiem czemu
moze ktos sie z takim czyms spotkal ?
Ostatnio edytowany przez Kriss (09-10-2009 13:27:24)
Po pierwsze, obejrzyj dokładnie wszystkie uszczelki, po drugie może masz cb? i kabel idzie przez klapę? Po trzecie obejrzyj dokładnie te plastiki może coś nie jest spasowane, po czwarte- jesli nic nie dadzą pierwsze 3 pkt rozbierz i złóż jeszcze raz.
Aha a w tylnej wycieraczce działa ci spryskiwacz? Jeśli tak to moge pomóc rozwiązać problem.
No wiec tak mam cb ale to nie przez kabel bo wczesniej nie bylo tego po drugie uszczelki sa ok po trzecie plastiki dochodza wszedzie jak trzeba no i skladalem jeszcze raz . A spryskiwasz mi nie dziala nic nie reaguje
Kriss napisał:
No wiec tak mam cb ale to nie przez kabel bo wczesniej nie bylo tego po drugie uszczelki sa ok po trzecie plastiki dochodza wszedzie jak trzeba no i skladalem jeszcze raz . A spryskiwasz mi nie dziala nic nie reaguje
Jak nie działa nic to może być grubszy problem więc nie pomge chyba