fajne autko,
kolor ciekawy no i wyposażenie niezłe..
juras, to teraz zmieniasz forum czy zostajesz u nas? 

Marco napisał:
fajne autko,
kolor ciekawy no i wyposażenie niezłe..
juras, to teraz zmieniasz forum czy zostajesz u nas?
Zostaje 
Zerkam co tu za "nowi" przedstawiajÄ… swoje bryki 
Zarejestrowałem sie tez na forum Leona, ale jakoś nie mam weny zeby sie tam zbytnio udzielać, poza tym kto wie czy za jakies pół roku nie zakupie znowu jakiegoś mkV, hehehe 

Emil20 napisał:
JakieÅ› plany na mody ??
Mody już poczynione:
-dywaniki welurowe Seat Sport
-kupiony oryginalny podłokietnik
-ciemny pasek na przedniej szybie, bo fabrycznie nie było
-zimowe opony '17 hehhehe
Zastanawiam sie nad virusem, ale to też nie wiadomo ile tym pojeżdze, więc póki co narazie koniec modów.

No fajny ten Leonik.I ten motorek po programie juz elegancko jezdzie...

Emil20 napisał:
Sprawdzałeś go gdzieś ?? przebieg , lakier itp ??
Tak, wszystko potwierdzone dokumentami z Niemiec i z serwisu Seata z Katowic.
¯aden element nie był powtórnie malowany, ale to zmieni sie na dniach, gdyż drażnią mnie odpryski na masce i zderzaku od kamieni...

ładny leonik też kiedyś myślałem nad zakupem top sporta ale zauroczył mnie MKV
ciągle ubolewam nad tym ze VW nie produkował w MKV tych 130 konnych 1.9TDI bo 2.0TDI to porażka 
arni871 napisał:
ładny leonik też kiedyś myślałem nad zakupem top sporta ale zauroczył mnie MKV
ciągle ubolewam nad tym ze VW nie produkował w MKV
tych 130 konnych 1.9TDI bo 2.0TDI to porażka
co Ty gadasz 2.0 tdi porażka ?? nie wiesz co mówisz... jeździłeś chociaż 2.0 no chyba nie sądząc po tym komentarzu... <facepalm>
co do leonika fajna furka mi by było szkoda sprzedawać golfera
pozdrawiam

silniki 2.0 z początku produkcji były doścć awaryjne a konkretnie głowice i pompki i chyba koledze arni871 o to właśnie chodzi,niema to jak stare sprawdzone 1.9,
pozdro

to nic tylko się cieszyć z takiego autka a silnik o którym mowa został po 2006r poprawiony a poza tym nie każdy silnik ulegał awarią
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (13-11-2011 13:20:41)

I jak tam juvar twoj leonik xenonikow nie brakuje:) ? Bo chyba tak tego brakuje w tym aucie bo tak te leony to kozaki no 150km rzeznia w tym silniku jest jezdzilem takim leonem wlasnie na 180 zrobiony byl tez full opcja kozak byl

Te leony nie miały fabrycznie ksenonów, a skoro nie miały to nie będe cudował
co do auta, jest ok, szybsze i sprawniej hamujace niz mk5, ale czuć że to wczesniejsza epoka technologiczna.
Powoli rozglądam sie za nowym modelem Leona FR tdi170... no zobaczymy co z tego będzie:D
Najchętniej przytuliłbym mkVI GTD, ale ceny kosmos, za uszkodzonego trzeba połozyc ponad 50tys.....

Leon fajny szczególnie że ma niezły wypas w środku. Zawsze chciałem się bujnąć arl'em bo jeszcze nigdy nie miałem okazji ale moze kiedyś ... 

Juvar no ci powiem mk6 gtd kozak. Ostatnio wlasnie jechalem u mnie w 3miescie i jechal chlop gtd czerwonym prze kozak pogadalismy jechalismy rownolegle i gadalismy ale pieknie wyglada gablota mial w manualu zrobiony na 210koni nm nie pamietam. Prze kozak.... ja to bym kupil jak juz R-ke 6tke pieknie na 4 buty by jechalo wiadomo konsumyuje sporo ale cos za cos...