Miałem to we wcześniejszym moim temacie wpisać, ale wpiszę to tutaj:
Kombinacja dzięki której udało mi się usunąć serwis to
1. Wyzerowałem mały przebieg
2. Przekręciłem stacyjkę (nie odpalałem)
3. Przytrzymałem około pięciu sekund przycisk którym się kasuje mały przebieg. Ku mojemu zdziwieniu pojawił się napis 15000 i serwis zniknął.
Dajcie znać czy u was też to działa. I Przepraszam, że tak długo odpisywałem, poprostu nie mam za bardzo dostępu do neta. Pozdrawiam.

Hmm pierwsze slysze, ze tak latwo sie serwis kasuje, znam wersje gdzie najpierw trzeba przekrecic kluczyk potem przytrzymac o ile dobrze pamietam gora/dol, skasowac licznik, cos w tym stylu.

Dokladnie master. U mnie działa na 100%.
Z tego co siÄ™ orientuje to procedura ta nie dziala w golfach z MFA.
Tam trzeba sie pokusić o podpięcie do komputera...

pewnie, że przy MFA działa. JA mam Longlife a więc co 30tys. km ale standardowo było ustawiony monit co 15tys., a więc pojechałem na serwis żeby mi to zmienili na co 30tys. i koleś wsiadł przy mnie do auta i zrobił kombinacje klawiszy A, B jak wyżej napisano i serwis skasowany.
¯adnego komputera nie podpinali.
Yarwa napisał:
pewnie, że przy MFA działa. JA mam Longlife a więc co 30tys. km ale standardowo było ustawiony monit co 15tys., a więc pojechałem na serwis żeby mi to zmienili na co 30tys. i koleś wsiadł przy mnie do auta i zrobił kombinacje klawiszy A, B jak wyżej napisano i serwis skasowany.
¯adnego komputera nie podpinali.
Nie jestem pewien, ale może rzeczywiście w mfa+ jest więcej zachodu.