Czy możliwa jest zmiana języka menu w komputerze MFA z języka angielskiego na język polski? Jeśli tak to jak można to zrobić?Bo oczywiście naszego ojczystego języka nie ma;)I jeszcze jedno pytanko czym się różni komputer MFA od MFA+?
Można zmienić jedynie na angielski, niemiecki, francuski i jeszcze jakieś inne były ale niestety bez polskiego.
Mfa to jak można by rzec zwykły komputer z kilkoma tylko opcjami, bez możliwości aktywacji innych funkcji ręcznie. MFA+ dysponuje wieloma innymi funkcjami niżeli MFA, można sobie samemu, ręcznie aktywować/włączać nowe funkcji jak np. samozniżające się lusterko prawe przy wbiciu wstecznego i wiele innych.

a czy przy tej okazji nie trzeba tez zamienic licznikow na te z wiekszym wyswietlaczem?

porusze raz jeszcze watek bo stalem sie szczesliwym posiadaczem golfa 1,9 tdi z 10.2007 r- chialbym sie dowiedziec jak zmienic jezyk na wyswitlaczu samodzielnie bo teraz mam po niemiecku
bede bardzo wdzieczny za pomoc szczegolnie ze intrukacje tez mam po niemiecku
pzdr

no dobra ale jesli ja mam wyswieltlacz przedzielony (tznz dwoch czesci sie sklada) to jest ten bez plusa jak rozumiem? nie za bardzo rozumiem po co w takim razie w prawym kirunkowskazie jest przycisk "OK" od spodu a z boku przełącznik - ?

glorius napisał:
no dobra ale jesli ja mam wyswieltlacz przedzielony (tznz dwoch czesci sie sklada) to jest ten bez plusa jak rozumiem? nie za bardzo rozumiem po co w takim razie w prawym kirunkowskazie jest przycisk "OK" od spodu a z boku przełącznik - ?
Jak byś troszkę poczytał to byś wiedział. Masz 1/2 FIS z MFA. Przyciski na manetce wycieraczek służą do obsługi MFA czyli komputera. Przycisk OK służy do zmiany podglądu komputera z 1 na 2 i kasowania wartości komputera. W przypadku tego wyświetlacza zmiana języka jest możliwa jak wcześniej napisano tylko za pomocą VCDS-a. Prawymi przyciskami i OK można te rzeczy robić z resztą i nie tylko te przy pełnym FIS-ie czyli MFA+.
Ostatnio edytowany przez BRUNO62 (27-01-2012 21:09:20)
,
,
,
,
.