Uploaded with ImageShack.us
Golf V / XII.2005 model 2006/ 3-drzwiowy Trendline(wzbogacony) / 1.9tdi 105KM przebieg 119tys. km
Wyposażenie
8 x poduszki powietrzne,
spryskiwacze reflektrorów,
podgrzewane siedzenia,
elektryczne szyby,
elektryczne i podgrzewane lusterka,
klimatyzacja dwustrefowa automatyczna ( climatronic),
centralny zamek,
kontrola trakcji ESP,
tempomat
2 x klimatyzowane schowki
alufelgi 16"
podłokietnik
przyciemniane szyby z tyłu(z przodu sciagnieta folia) nakladki chromowane: na progi napis "GOLF" listwa na klapie bagaznika oraz nakladki na przednie reflektory
Ostatnio edytowany przez golfiak opole (12-05-2012 08:03:50)

Witamy na forum!

Witaj na forum 

Całkiem fajnie wyposażony jak na Trendline. 2x klimatyzowane schowki ?! - jeden na wprost pasażera, a drugi?

slawko_81 napisał:
Całkiem fajnie wyposażony jak na Trendline. 2x klimatyzowane schowki ?! - jeden na wprost pasażera, a drugi?
Drugi jest w podłokietniku - mam taki w Plusie.

Hmm... tak też coś przypuszczałem. U mnie niestety brak podłokietnika

jakos nie miałem okazji zobaczyć Cie "na mieście" 
£adny golf, ale te nakładki na lampy przednie jakoś mi nie pasują 

Witam KolegÄ™
też nie widziałem Cię na mieście
ładny golfik 

Witam, w zaslepkach sa spryskiwacze reflektorow - w okresie zimowym szczegolnie odczuwalne przy dolewaniu plynu do spryskiwaczy. W podlokietniku jest drugi chlodzony schowek.
Do kolegi jurasvip kiedys nawet sie spotkalismy na obwodnicy kierunek Lellek, jednak wtedy twoj golf mial inne felgi bez folii na szybach a tu teraz takie zmiany.

jeśli inne felgi to tylko mógł być na stalowych czarnych zimówkach, no i ciemne szyby są praktycznie od czasu odkąd się nim przemieszczam, więc to chyba nie byłem ja 

Wiatm ostatnio po zalaniu Castrol Edge 5w30 w serwise Skoda Jano w systemie QG1 nastepny przeglad wyszedl mi po 15 tyskm co powinno wyjsc wg Longlife po 30 tyskm(lub wczesniej wg zuzycia oleju) i tu sie nasuwa pytanie czy w serwisie aby na pewno ustawili 30 tyskm. Czy ktos z was majac yryb longlife musial wymieniac olej po 15 tys km?
Obecnie przymierzam sie ponownie do wymiany tym razem u znajomego mechanika i osobiscie spradze czy ustawiene nastpnego przegladu wg Longlife czyli 30tyskm
siemanko, witam, bardzo ładny golfik, więcej fotek poprosimy

...
Ostatnio edytowany przez golfiak opole (11-02-2012 10:49:24)

usuń to coś z przednich reflektorów i będzie ok