Witam,
Czy jest ktoś mieszkający w okolicy Wałbrzycha i mógł by sprawdzić tego golfa
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-clima … 91950.html
mam do niego 700 km a nie chce znowu się rozczarować
Z góry dziękuje
Pozdrawiam.
Przebieg wydaje siÄ™ zbyt niski...
P.s nie poszukuje ideału ale nie chciałbym kupić składaka ani gofra z przebiegiem powyżej 350k...
Ostatnio edytowany przez D3evil (03-04-2012 23:02:10)

Jeśli o 100 tys byłoby dobrze wydaje mi się,że lepiej 1.9 niż 2.0...chyba,że 1.9 też miały problemy na poczatku
Golf IV mi jakos nie przypadł mi do gustu;)

Faktycznie z Francji tablice zasłonięte trochę podejrzane no i ten przebieg 140k... 30 tys to według mnie trochę za dużo jak na 03,04 rok aktualnie się uczę więc ciężko mi będzie o 30 tys tym bardziej ,że do 23 trzeba doliczyć 2 tys na OC/AC

Insane napisał:
On ma z 250 tys przebiegu, francuzi nie dbaja o auta, taka ich natura, mowi sie wlochy i francja nie auta, rumple; 30tys rocznie liczy sie ze wyjezdzil. Tablice zasloniete ze wzgledu ze jak ktos ukradnie do napadu na bank golfa 5 to by nie wzial "prawdopodobnych" blach z sieci by opoznic poscig ;d
Hehe gdyby to była R-ka to może i tak ale nie zabójcze 105 km;)
250tys km jeśli faktycznie tyle by miał ten fakt bym stolerował ,ale czy ktoś się jeszcze nabiera na przebieg 8 latka (diesla z zagranicy) z przebiegiem 140 k...
Ciekawe czy nie był bity mocno.... bo z "handlarzykami" to nic nie wiadomo....
P.s moja teoria do zasłoniętych blach mówi ,że albo boi się ,że ktoś zobaczy ofertę z Francji na necie z realnym przebiegiem lub też był "delikatnie" uderzony
pewnie trochę przesadzam , ale jestem trochę przewrażliwiony na punkcie tych kanciarzy....
Widziałem 3 letniego golfa tyle,że w kombi zapewne flotówka z przebiegiem 280k czyli można się szykować na 10 tys w naprawę ale o dziwo handlarz nie "skorygował" licznika:)
Ostatnio edytowany przez D3evil (04-04-2012 00:53:07)
Ja kupiłem Golfa z przebiegiem 95 tys z 2005 roku i dam się poćwiartować że tyle miał
a na tym ogłoszeniu pisze normalnie że jest z Francji i sprzedający nie jest w stanie tego ukryć jeśli byś go kupował ... Wygląda podejrzanie no i ta cena .........

Emil20 napisał:
Ja kupiłem Golfa z przebiegiem 95 tys z 2005 roku i dam się poćwiartować że tyle miał
a na tym ogłoszeniu pisze normalnie że jest z Francji i sprzedający nie jest w stanie tego ukryć jeśli byś go kupował ... Wygląda podejrzanie no i ta cena .........
Ale kiedy go kupiłeś? aktualnie mamy 2012 rok więc jeździł 7 lat , jeśli faktycznie miałby 140k przebiegu myślę ,że kosztował by 27-28 tys... Ile według Ciebie aktualnie trzeba zapłacić za golfa z początku produkcji dodam ,że są pod 30 tys niektóre i też nie wyglądają wzorowo jak na swoją cenę....

Insane napisał:
Raczej licznik o 100 tys cofany, winien miec 230 tys. 04 TDI jest wadliwy. Musi byc MK5 czy w inne tez celujesz?
co niby jest wadliwe "silnik"jeśli tak to chyba sie pomyliłes z silnikiem 2.0TDI ,poproś gościa o numer VIN i tu na forum w dziale sprzedam jest forumowicz który oferuje sprzwdzenie auta koszt 50pln,jak jesteś zdecydowany to może warto poświęcić te 50pln,pozdrawiam

Popros o francuski przeglad techniczny na wydruku bedziesz mial kilometry przy ostatnim przegladzie

D3evil napisał:
Witam,
Czy jest ktoś mieszkający w okolicy Wałbrzycha i mógł by sprawdzić tego golfa
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-clima … 91950.html
mam do niego 700 km a nie chce znowu się rozczarować
Z góry dziękuje
Pozdrawiam.
Przebieg wydaje siÄ™ zbyt niski...
P.s nie poszukuje ideału ale nie chciałbym kupić składaka ani gofra z przebiegiem powyżej 350k...
Nie koniecznie musi być cofany ja jak kupowałem swojego miałem 59tyś też mam 2004 rok ale warto sprawdzić i się upewnić. Cena jest trochę niska mój kosztował też ok. 23-25 tyś. ale ja mam silnik 1.4.
Ostatnio edytowany przez neo21 (04-04-2012 16:37:47)

Benzyna to normalne ,że mniejszy przebieg ,jeśli będzie taka potrzeba skożystam z pomocy kolegi z forum sam juz nie wiem czy dozbierać jeszcze trochę kasy ,czy kupić cos tańszego ewentualnie pare rzeczy naprawić a co do tego golfa to nie wiem czy na mówie ojca na wyjazd bo jest to 700 km odemnie a jakieś 2 miesiące temu też jeżdziłem kawałek i nic adekwatnego do ceny nie znalazłem.
Dziękuje wszystkim za wypowiedźi
Pozdrawiam.