WItam
Mam pytanie czy ktos z was otwierał i w jaki sposób zablokowane drzwi w Golfie V. Drzwi tylne prawe.
-rozebrane od srodka ale nie wiem jak sie zabrac za temat. -
-Brak mozliowsci otwarcia od wewnÄ…trz jak i od zewnÄ…trz.
- elektryka , przewody sprawne , linki całe ale i tak nie otwiera sie.
Prosze o porade.
jak je rozebrałes od srodka to bez problemu sobie poradzisz z otwarciem drzwi

witam
temat rozpracowany - zamek był uszkodzony w srodku ...zero mozliwosci otwarcia bez uszkodzenia zamka. Zamek od srodka przez otwór od głosnika został zniszczony i w ten jedyny sposób dało sie otworzyc dzwi.
Po wymianie zamka na inny nie nowy -drzwi smigaja jak nowe.

Witam to znaczy ze jest mozliweosc wymiany zamka przez otwor glosnika?? nie wiem zababrdzo jak zdjac te metalowe poszycie

Witam
Tak jak pisałem zamek został wyciągnięty przez otwór głośnika . Zdemontować poszycie drzwi można od zewnątrz ,ale wtedy drzwi muszą byc otwarte .Przykręcane są na wielu śrubach .

marcinpodkarpacie napisał:
witam
temat rozpracowany - zamek był uszkodzony w srodku ...zero mozliwosci otwarcia bez uszkodzenia zamka. Zamek od srodka przez otwór od głosnika został zniszczony i w ten jedyny sposób dało sie otworzyc dzwi.
Po wymianie zamka na inny nie nowy -drzwi smigaja jak nowe.
czyli mam rozumieć że ściągnięciem tapicerki od środka przy zamkniętych drzwiach nie ma większych problemów ?

nie wydaje mi sie to mozliwe zwarzajac na sruby na poszycia w dolnej czesci drzwi

witam przykleje sie do tematu:)
Pacjent to jetta ale choroba ta sama:) zablokowane tylne prawe drzwi
wszystkie sie otwieraja zamykaja z pilota
a prawe tylne nie mozna otworzyc ani od srodka ani z zewnatrz. tapicerki nie zdejmie sie gdyz drzwi zamkniete a torxy nie odkrece pod spodem. Czy ktos ma sposob jak otworzyc te drzwi??

Thanks for nice post

Witam,
troche pytanie z innej beczki ,czy wie ktos jak krok po kroku odkrecic poszycie zewnetrzne drzwi?