http://www.ebay.de/itm/Stosstange-VW-Go … 53ec5fb1e2
co myslicie o tym?? jest to cos warte? Za ta cene?!

A powiedz mi zaślepki sprysków różnia sie od zwykłych tych co teraz mam potem tez bede musiał zmienic spryskiwacze?! Myśle ze nie bo tamta zaslepke tylko do spryska bede musiał chyba zapiąć... Dobrze myśle?

Witam zderzak ładny ale materiał z jakiego jest wykonany to a lipa (ABS) poszukał bym czegoś w originale ,tu nie zawsze wszystka pasuje idealnie.(ABS) pukniesz i pęka :)warto dołożyć kolejne 99e i być naprawdę zadowolonym.

kolego ale to kompletny zderzak jest? chodzi mi o te wszystkie listwy plastiki itp?tylko zakladac?

Zderzak zamówiono w czwartek za 89 euro był taniej
Ciekawe jak bedzie wyglądać ;P

wlasnie,daj znac jak przyjdzie, czy wszystko pasuje itp. sam jestem ciekaw 

Ja tez mam chyba taki sam, tzn tak samo wyglada ale kupiony na Allegro, materiał bardzo elastyczny, ze spasowaniem był mały problem, ale wystarczyło dociac i pasuje.

ja też mam ten z allegro i odbyło sie bez docinania,wiadomo nie ma to co ori

Malowałeś jeszcze raz ten środkowy czarny element zderzaka?> Czy zostawiłeś go ?

dbensz napisał:
Malowałeś jeszcze raz ten środkowy czarny element zderzaka?> Czy zostawiłeś go ?
nie, ja tylko zderzak w kolor prysłem,grill jest w czarnym połysku więc nie trzeba malować,pozdro

koledzy mam pytanie bo bede dzisiaj zderzak przypasowywac jest jakies foto gdzie zderzak poroskrecac co jak wyciagnac np. spryskiwacze?

Teraz patrzyłem na zderzak powiedzcie mi jak zamontowac spryskiwacz bo nie ma tam zadnego uchwytu na niego ;/

dlugo czekales na zderzak?ile Cie wyniosl z wysylka?

a masz kompletny zderzak??? listwy maskujące do sprsyków itp
Ostatnio edytowany przez kostecki (10-09-2012 17:15:19)