Strony: 1 2

no nie koła sa OK tym bardziej jak ori audi chyba że to jakieś chinole,może moje BBS-y wezmiesz?bo czuje że muszę zmienić bo dwa sezony na tych samych kołach tego jeszcze nie było hehe pozdro
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (15-08-2012 12:57:21)

trzeci5 napisał:
no nie koła sa OK tym bardziej jak ori audi chyba że to jakieś chinole,może moje BBS-y wezmiesz?bo czuje że muszę zmienić bo dwa sezony na tych samych kołach tego jeszcze nie było hehe pozdro
pojade do mechanika to sie sprawdzi, tym autem niby jakis pilkarz jezdzil w niemczech wiec watpie ze to sa chinczyki no ale nigdy nic nie wiadomo, jakby co to skonsultujemy te mozliwosc
pozdro

bnois napisał:
trzeci5 napisał:
pojade do mechanika to sie sprawdzi, tym autem niby jakis pilkarz jezdzil w niemczech wiec watpie ze to sa chinczyki no ale nigdy nic nie wiadomo, jakby co to skonsultujemy te mozliwosc
pozdro
odkręć koło i zobacz od wewnętrznej strony rotora będzie napisane co to za produkcja
Witam na forum , autko bardzo ładne
Ale wydaje mi się że miałeś fotele wymieniane ... Boczki masz identyczne jak ja , kolor też a jednak fotele już w innej kolorystyce ... Chyba że ktoś sobie wymyślil takie
Podobny do mojego 

a co masz za zawias przy tych kołach??
kiedyś chorowałem na s-line - podobały mi sie w uj 

Emil20 napisał:
Witam na forum , autko bardzo ładne
Ale wydaje mi się że miałeś fotele wymieniane ... Boczki masz identyczne jak ja , kolor też a jednak fotele już w innej kolorystyce ... Chyba że ktoś sobie wymyślil takie
Podobny do mojego
Nie wiem, to mój pierwszy VW także nie wiem czy mógł mieć takie fotele, koleś z VW jak mi go sprawdzał to sam sie dziwił ale wszystko jest podane w wyposażeniu, daj linka do swojego, chętnie rzuce okiem. Pozdro 
Ostatnio edytowany przez bnois (16-08-2012 09:42:27)

dziii napisał:
a co masz za zawias przy tych kołach??
kiedyś chorowałem na s-line - podobały mi sie w uj
Naprawdę kolego nie wiem, mam go dopiero od niecałego miesiąca, wiem tylko, że cale zawieszenie jest wbite w wyposażenie bo to wersja sport i z tego co słyszałem jest o 20 mm obniżony, pozdro.

yeż mam wersje SPORT i zawieszenie jest niższe o jakieś 20-25mm względem serii coś takiego jak GTI,tyle że ja mam zmienione sprężyny jeszcze na niższe -35mm

Fotki za dnia są dobre.£adny tylko siadać i pędzić.Silnik 2,0 TDi?? 140PS!??

krystof1986 napisał:
Dokładnie 

bnois napisał:
krystof1986 napisał:
Dokładnie
podobno głowice pękały w tych silnikach...
Jeśli będzie ubytek płynu chłodzącego to coś nie tak...
Pozd.

krystof1986 napisał:
bnois napisał:
krystof1986 napisał:
Dokładnie
podobno głowice pękały w tych silnikach...
Pozd.
Wiem. Co ma być to będzie, jak pęknie to się naprawi
Pzdr

bnois napisał:
krystof1986 napisał:
bnois napisał:
Dokładniepodobno głowice pękały w tych silnikach...
Pozd.Wiem. Co ma być to będzie, jak pęknie to się naprawi
![]()
Pzdr
Dokładnie,ale poco wkładać kasę...

nie tylko głowice były awaryjne,pompki i turbiny też ale to nie znaczy że koledze bnois zaraz musi coś paść,oby nie pozdro

trzeci5 napisał:
niw tylko głowice były awaryjne,pompki i turbiny też ale to nie znaczy że koledze bnois zaraz musi coś paść,oby nie pozdro
heh, dzięki za słowa otuchy
jakoś nie przejmuje się tym, co ma być to będzie, to tylko rzecz mechaniczna więc nie można od tego wymagać długowieczności 

bnois napisał:
trzeci5 napisał:
niw tylko głowice były awaryjne,pompki i turbiny też ale to nie znaczy że koledze bnois zaraz musi coś paść,oby nie pozdro
heh, dzięki za słowa otuchy
jakoś nie przejmuje się tym, co ma być to będzie, to tylko rzecz mechaniczna więc nie można od tego wymagać długowieczności
Tak jest czasem ludzie bardzo dbaja,maja auta od nowosci i tak sie czasem cos sypnie nie ma mocnych na takie akcje

Strony: 1 2