No niestety wiem a nie o jednym błotniku lecz co najmniej 2 blotników oraz maski ;// Bo na prawym mam wgniecenie z takim auto kupilem...

Dzisiaj wymieniłem przód tarcze oraz klocki hamulcowe na ATE koszt 570zł z robocizna dobrze ze nie robiłem tego w domu bo jak sie okazało u mechanika z przodu od lewego koła od zacisku górna śruba była praktycznie luźna i jak sie okazało był w niej całkowicie uszkodzony gwint nie było go praktycznie.
Jak bym to w domu robił to był by zonk ;/ a jutro wyjezdzam do DE.
Trzeba było przetoczyc troszke wiecej ta śrubę zeby głebiej sie wkrecala i przyspawac nakretke od wewnatrz i teraz jest ok.
Umyłem autko oraz założyłem nowy chromowany przełącznik lusterek ;P

W sobotę założyłem Ledowe Lampy z Valeo wygląda Gitowo
a w weekend wejdzie zderzak a'la GTI bo jest w malowaniu.

wystarczyło nagwintować trochę rozwiercić i nagwintować większym gwintownikiem a u tokarza dorobić taka samą szpilkę z odpowiednim gwintem lub w sklepie z częściami dopasować z innego auta,
daj foto tych lamp
Ostatnio edytowany przez trzeci5 (18-09-2012 11:01:44)

Cb na zaciski? trochÄ™ dziwnie wyglÄ…da 
Ostatnio edytowany przez Thorarin (18-09-2012 15:28:57)

Wiesz co myślałem kiedyś o tym ale zrezygnowałem bo jezdze na trase do niemiec przez czechy a w kłodzku na dziurach tak musze uwazac do tego 4 ludzi pelno bagazu troche szkoda mi autka...

kolego dbensz ile czekales na zderzak?ile Cie wyniosl?

Dzisiaj deaktywowałem dodatkowe światło drogowe więc teraz tylko bi-xenon świeci 
Jutro jadę żarniki wymienić bo jeden już prawie się przepalił zmienił barwę oraz w drodze raz swieci raz nie

byłem wymienić żarniki mam nowe lecz nie jestem zbytnio barwa zadowolony ;/ to chyba 4300K a mialem 6000k

dbensz napisał:
byłem wymienić żarniki mam nowe lecz nie jestem zbytnio barwa zadowolony ;/ to chyba 4300K a mialem 6000k
Ja od ponad dwóch lat użytkuję PHILIPS D2S i jestem z nich bardzo zadowolony, na allegro kupiłem po 90 zł sztukę i pomimo, ze pojawiały się opinie (szczególnie na forum, bo "cena zbyt niska"), iż mogą to byc "zamienniki o jakości zgodnej z oryginałem" to po tym okresie użytkowania nie odnoszę takiego wrażenia, barwa światła się praktycznie się nie zmieniła.