11.2004 1,9 TDI 105KM
Wyposażenie:
- ABS
- ASR
- 2x elektryczne szyby
- elektryczne i podgrzewane lusterka
- klimatyzacja- climatronic 2-strefowy
- centralny zamek
- 6x AIRBAG
- klima w schowku i podłokietniku
- domykanie szyb z pilota
- radio CD fabryczne
- isofix

nowsze:

Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (31-10-2013 23:45:34)

Witamy na forum.Jakies zdjecia wnetrza moze

Witam golf ładny ,tylko listwy i tylnią dokłade w kolor , skąd ci się wzięło 10 air bag,pozdrawiam

pomylilo mi sie cos z tym airbag jest chyba 6 albo 8 sama nie wiem. a jak zrobic listwy w kolor ? bo szukalem po allegro takich listw zeby byly do lakierowania ale nie moglem znalezc, strasznie ciezko cos wylapac. ;/ a jak to sie robi z tymi standard ? to trzeba najpierw szpachla czy co ??

zdjecia wnetrza cykne jak obszyje kiero i porobie lampki w nogach
niebawem moze
Pozdro !
avee ! GolF napisał:
pomylilo mi sie cos z tym airbag jest chyba 6 albo 8 sama nie wiem. a jak zrobic listwy w kolor ? bo szukalem po allegro takich listw zeby byly do lakierowania ale nie moglem znalezc, strasznie ciezko cos wylapac. ;/ a jak to sie robi z tymi standard ? to trzeba najpierw szpachla czy co ??
listwy boczne są zamontowane na specjalnych uchwytach, żeby je zrobić w kolor wystarczy je zdjąć, udać się do lakiernika i pomalować, nie trzeba szpachli ani żadnych innych specyfików..
najlepiej podjedź sobie do kogoś sprawdzonego, nie do pierwszego lepszego szpeca od malowania, bo może się okazać, że po roku będziesz musiał malować na nowo.. pzdr

Z listwami to nie takie proste, listwy często sa "plakowane" i co za tym idzie tłuste i ciężkie do pomalowania. Najlepiej dać komuś kto się zna żeby dał dobry podkład, w przeciwnym wypadku farba odejdzie.

co to za felga ile cali ?
super wyglÄ…da.

wlasnie slyszalem ze jak sie je tylko pomaluje to moze szybko zejsc ta farba i sie łuszczyc i ze daje sie jakas specjalna szpachle czy cos, ale skoro mowicie inaczej to podjade do lakiernika i spytam czy by tego nie zrobil . A robil to ktos juz z Was ? Jaki jest tego koszt w ogole ? 

neo21 : dzieki
ciesze sie, ze sie komus podoba
to tylko 16 

Zrobione mody to :
-lusterka w czarnym macie
-lampka [ambiente]
-listwy zderzaka przod
-koncowka tlumnika
-carAudio [nowe glosniki przod Hertz + wzmacniacz i tuba Blaupunkt]
-podświetlenie miejsca na nogi
-sciagniete znaczki z klapy

Pozdro! 
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (19-01-2013 17:14:01)

Właśnie taki mam plan : listwy i klamki w kolor a grill, znaczek i te chromowane listewki z przodu w czarny mat. 
Aleee dopiero na wiosne bo teraz nie mam na to pieniędzy. 

ooo
jak to działa ?? pozniej to sie normalnie myje ? karcherem mozna? nie wybleklo Ci nic ?
ciekawy wynalazek i w sumie chyba najtansze 

Spróbuje tego na bank
a powiedz mi jeszcze jedno, na grill wystarczy jedna puszka ? ;p

coÅ› nowego, dla ubarwienia 

Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (19-01-2013 17:10:02)

dobre
coÅ› jeszcze napewno sie pojawi
to bylo takie sprawdzenie jak to w ogole bedzie wygladac.. ale nie jest najgorzej, nawet mi sie podoba 
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (27-11-2012 20:00:48)