Właśnie nad nim sie zastanawialem.. a moze macie jakies propozycje co by jeszcze nakleic i gdzie ? 

Pomysle nad tym. Dzieki za podpowiedz.
Mogłbys podeslac zdjecie blizsze szybie? Tak aby lepiej bylo widac naklejki ?
Wycieraczka nie zniszczy tych naklejek ? Balem sie naklejac tak daleko w obawie o machanie wycieraczki 
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (27-11-2012 21:48:31)

Rozumiem, no ja tam wole miec wycieraczke.
Dzieki za info i fote. Fajnie to wyglada u Ciebie 

Pogoda nie sprzyja do robienia zdjęć.
Ostatni mod, lampy GTI :
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (21-01-2013 22:38:15)

brakuje mi halogenów i dlaczego te czarne listewki są czarne?

jurasvip napisał:
brakuje mi halogenów i dlaczego te czarne listewki są czarne?
Listewki są czarne bo tak było oryginalnie w zderzaku od Jetty. Planuje na wiosne opryskać w końcu listwy boczne klamki więc i te przednie listwy też sie załapią.
trzeci5 napisał:
autko od razu wyglÄ…da lepiej i zapodaj halogeny
Nie specjalnie mi się podobają halogeny, ale zobaczę jeszcze na wiosne może coś sie zmieni. 
adamradom napisał:
ile dałeś za te lampy?
530zl 

Farba zarypiasta idealnie nadaje sie do malowania platików wewnatrz auta-raczki w passatach sa pokryte podobna guma ktora czesto schodzi. Szkoda ze puszka jest taka droga

jarfab0511 napisał:
Farba zarypiasta idealnie nadaje sie do malowania platików wewnatrz auta-raczki w passatach sa pokryte podobna guma ktora czesto schodzi. Szkoda ze puszka jest taka droga
Mowisz pewnie o PlastiDipie ?
właśnie rączki/uchwyty w srodku mam juz zdarte i myslalem zeby tym prysnąć. Myślisz ze do tego sie to tez nada ?

tak mam na mysli PlastiDip . jak najbardziej sie nada podejrzewam ze one sa malowane taka sama albo podobna farba

Odnośnie rączek/uchwytów do mk5, nowe elementy są na tyle "tanie" w aso i na allegro, że chyba lepiej zainwestować w nowe i oryginalne, na pewno wytrzymają dłużej niż malowane....

Witam. Chce zakupic w niemczech Golfa V 1,9 TDI 105km rok 2007 lub 2008. Jeden z nich ma orginalne 160000 a drugi 190000 .Na co powinienem zwrocic uwage? Pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory:)
Jeśli jeszcze raz wkleisz gdzieś tą treść to się pożegnamy
Pasterz

skarpetka1 napisał:
Witam. Chce zakupic w niemczech Golfa V 1,9 TDI 105km rok 2007 lub 2008. Jeden z nich ma orginalne 160000 a drugi 190000 .Na co powinienem zwrocic uwage? Pozdrawiam serdecznie i dziekuje z gory:)
Przede wszystkim zwróć uwagę na opcje "szukaj" na forum...

Napisali ze nałozyc 3 warstwy max. dałem 5 czy 6 ale i tak to nie to..
pozatym wyszly takie matowe.. 
juz mam na oku fajne lampki do tyłu tylko kase trzeba odłozyc 

avee ! GolF napisał:
felunek pomalowany
jutro zakladam na autko, w koncu !
![]()
http://img594.imageshack.us/img594/1478/img0453us.jpg
Kozak felga,to jest proszkowo malowane czy moze PlasticDip?