Witam Was serdecznie,
temat dot. co prawda VW Jetta, ale zdecydowałem się tu zamieścić ze względu na Waszą aktywność.
Potrzebuję wyjąć kratkę nawiewu - tą znajdującą się w podłokietniku (para lewa i prawa). Czy wiecie w jaki sposób ją wyjąć?

nie wiem jak masz vw jetta ale tam jest uchwyt na napoje tez otwierasz go i sciagasz ta cala osłone i kratki sa na wierzchu, bo one sa zamontowane do podłokietnika, a odczepic kratke od podłokietnika to chyba zadnych specialnych umiejetnosci nie bedzie trzeba,tylko ja cos tam grzebałem przy kratkach ale juz nie pamietam teraz jak jest.
Ostatnio edytowany przez lemis (01-12-2012 15:00:32)

Uchwyt na napoje jest przykręcany na dwie lub trzy śruby, które są widoczne po jego otwarciu. Po tym będziesz miał dostęp do panelu tylnego podłokietnika w którym są umieszczone kratki wentylacyjne. Ten panel, o ile dobrze pamiętam wyczepia się ruchem ku górze (wysuwa się).

tak panel sie wysuwa do gory tylko teraz pora taka to plastiki twarde zeby nie połamac uwazaj bo tam sa takie wsuwki

RUTRA dzięki wielkie za profesjonalną wyczerpującą odpowiedź. Lemis również dzięki.
PS.: w VW Jetta jest identycznie jak w Golf V.
Tutaj masz opis ze zdj:) ja mam taki sam w swoim VW Jetta:)
http://modyfikacje-vw.blogspot.com/2012 … ux-in.html
Casual_Lounge napisał:
RUTRA dzięki wielkie za profesjonalną wyczerpującą odpowiedź. Lemis również dzięki.
PS.: w VW Jetta jest identycznie jak w Golf V.

no zoba jakbym moja golfine widział ;d ale miło ze pomogłem ;p