troche kosmiczna cena, ale ladny jest 

Patrząc na kwote za jaką sprzedałem, mogę stwierdzić, że to bardzo dobra cena 

Tak, fotele GTI, rcd510 i spotkanie z sarenką to juz zasługi nowego właściciela.

Autko jest piękne to i cena jest dobra trzeba sie cenić,to nie kia''nie obrażając nikogo''
Ciekawe dlaczego się pozbywa, w sumie nie tak dawno go kupił.. szkoda, już go nie będę oglądał na żywo 
Odnośnie sarny to nie wiem czy powaznie, wiem tyle, że w ASO dość dlugo go trzymali, bo ściągali z zagranicy ori przedni zderzak.. tak więc nowy właściciel nie zrobił badziewia na zamiennikach, i chwała mu za to
autko nadal w pełni oryginalne 

No nie wiem ja bym nie dal tyle za 105km i juz z nie najmniejszym przebiegiem. Do takiej kwoty to juz GTI kupic mozna. Szczerze wolalbym to http://allegro.pl/megamocny-volkswagen- … 59541.html .

avee ! GolF napisał:
No nie wiem ja bym nie dal tyle za 105km i juz z nie najmniejszym przebiegiem. Do takiej kwoty to juz GTI kupic mozna. Szczerze wolalbym to http://allegro.pl/megamocny-volkswagen- … 59541.html .
To juz nie '105 a '140
przebieg jak na diesla to i tak optymistyczny...
cena wysoka, ale kupując golasa i chcąc osiągnąć taki efekt jaki widać na moim byłym aucie, to i tak kwota będzie większa...tym bardziej że wszystko jest oryginalne a nie jakies dziwadła z żywicy.
GTI z Twojego linka ładne, ale przekombinowane, gładkie drzwi, przedni zderzak bez sprysków (a ma ksenony, więc nie wiem jakim cudem przejdzie przegląd..) jakoś do mnie nie przemawia.
Wiele osób ceni sobie TDI za znikome spalanie i z tego względu kupuje ten samochód, tak było też ze mną. Wizualnie GTI ma u mnie 1 miejsce, ale juz zużycie paliwa jest nie do zaakceptowania, stąd taki projekt 

aha widze wlasnie ma program
wiem o co chodzi, i w zadnym wypadku nie krytykuje niczego ani nikogo. Bardzo podoba mi sie Twoj byly
nie sadzilem ze kiedykolwiek wypowiem takie zdanie
Po prostu wyrazilem swoja opinie.
pozdro!
Ostatnio edytowany przez avee ! GolF (17-01-2013 01:26:55)

Panowie,
O gustach siÄ™ nie dyskutuje 
Zalezy kto co lubi, może inaczej, zalezy na co stać danego kierowcę.. 300KM super sprawa, ale pewnie pali 3 razy tyle co TDI, więc coś za coś..
Najlepiej byłoby kupić jednego i drugiego
TDI na codzień, a GTI na weekendowe wypady lub zloty 

Dokladnie, tak by było idealnie 

Pasterz, to już głębsza myśl. Też racje masz.