Nie mam zbyt dużej wiedzy na temat car audio i wszystkich tych kabelków. W schowku, dość głęboko na wysokości półki na książkę serwisową znalazłem wejście mini iso, tak mi się przynajmniej wydaje, z tego co wyczytałem jest to kostka pod którą można podłączyć zmieniarkę, bo kostka ma kolor czarny a czarne kostki w vw były dedykowane dla zmieniarek. Ja jednak chciałbym podłączyć mp4, mp3 lub ipoda, czy jest to wykonalne?

Wychodzi na to, że jest to kostka na zewnętrze źródło, czyli nie powinno być problemu z podłączeniem czegoś w stylu mp3, kolor wydaje mi się, że w tym przypadku nie ma znaczenia, ale jak nie spróbujesz to nie będziesz wiedział
Ja bardziej obawiałbym się jakości tego dźwięku z mp3

Moim skromnym zdaniem powinno hulać bezproblemowo! Z tego względu, że na allegro są niby zmieniarki właśnie pod to wejście tylko,że zmieniarki te są z dyskami twardymi a więc coś na podobieństwo mp4. Też jestem ciekawy jakości tego dźwięku tym bardziej jak dawno temu miałem adapter kasetowy z wejściem na mp3 to ówczesna jakość tego dźwięku tragiczna wręcz 

Może najlepszym rozwiązaniem byłoby podjechanie gdzieś do sklepu z takimi akcesoriami, poprosić o możliwość chwilowego sprawdzenia i już 
Niby ma pasować, wszyscy mówią, że będzie pasować a tak naprawdę to chyba nikt nie spróbował. No cóż ja się chyba jednak skuszę. Jakby co to dam znać co spłonęło a co nie 
ciuuu aa nawet o tym nie wiedzialem musze jutro luknac czy ja tam mam w golfie jak bede mial zaraz bede se cos kolowal zeby tam podlaczyc bo mnie juz zaczyna wkurzac te radio na plyty audio tylko brakuje mp3 zeby bylo multum piosenek 

aż też się zaciekawiłem, tym MP3 próbował już ktoś coś kminić ?? zgadzam się z krisemm w 100%%%

to jest tylko wejscie pod zmieniarke i raczej nie idzie nic podpiac przynajmniej mi tak powiedzieli tam gdzie montowali mi interfejs usb bo ja go mam wlasnie w tym miejscu tyle ze podpiety jest z tylu radia.